Smart varmestyring

Øk komfort med smart varmestyring

Gjør hjemmet ditt til en bedre plass å bo med smart varmestyring fra Futurehome. Skru av varmen om natten, ha det ferdig oppvarmet til morgenen og senk temperaturen i rom hvor vindu står åpent. Varmestyring skjer med hjelp av Futurehome-appen, manuelt på termostat eller automatisert med regler og tidsinnstillinger.

Smart varmestyring gir deg mulighet for natt og dag senking av temperaturen i hjemmet ditt. Dette sparer strøm og miljø.

Bra for deg, bra for miljøet!

De fleste av oss lar varmen i huset stå på hele døgnet, selv om man sover eller er på jobb. Andre skrur av varmeovner på nattestid og våkner opp til kalde gulv og rom for så å guffe opp varmen før man igjen forlater huset. Ingen av disse løsningene er optimale og koster mer energi og penger enn nødvendig.

Spar strøm med effektiv varmestyring basert på tid på døgnet og om du er hjemme eller ikke. Et smarthus fra Futurehome kan automatisk senke temperaturen om natten, når du går på jobb eller om et vindu er åpent i samme rom. Både miljøvennlig og økonomisk!

Alternativer for smart varmestyring

En bolig har ofte flere typer varmekilder for å oppnå optimal komfort. Vi tilbyr derfor smart styring av en rekke løsninger som elektrisk gulvvarme, vannbåren varme, radiator og panelovner.

Smart styring av termostater gir deg full kontroll på strømforbruket og komforten i hjemmet ditt.

Varmestyring for elektrisk gulvvarme og  vannbåren varme

Dersom ditt hus er utstyrt med elektrisk gulvvarme eller vannbåren varme kan den styres med en smart termostat fra Multireg. Futurehome har gjort det enkelt å gjøre ditt eksisterende eller nye varmesystem smart. For installasjon må man bruke elektriker.

Smart varmestyring av radiatortermostaten din.

Varmestyring for radiator

Styr alle dine radiatorovner rett fra Futurehome appen og få full kontroll på komforten innendørs. Med radiatortermostaten fra Danfoss kan du sette ønsket temperatur i rommet og termostaten justeres automatisk deretter.

Smart varmestyring av panelovner gjennom Futurehome-appen

Varmestyring for panelovner

Med en smartplugg fra Fibaro kan man styre alle ovner som har strømforsyning via stikkontakt. Den kan styres fra mobil og vil i tillegg registrere all strømforbruk i Futurehome-applikasjonen.

Smart varmestyringspakke

Vi i Futurehome har satt sammen en pakke for deg som ønsker en mer komfortabel og enklere hverdag. Pakken lar deg enkelt komme i gang med smart varmestyring og gir kontroll over 3 panelovner, samt oversikt over 3 rom og 3 dører/vinduer. Produktene installerer du enkelt selv, uten hjelp fra elektriker.

Pakken inneholder følgende:

1 x Smarthub
3 x Bevegelse, temperatur- og lyssensor
3 x Smartplugg bryterstyring
3 x Dør- eller vindusensorer for skjult montasje

Denne pakken lar deg komme i gang med smart varmestyring med Futurehome-appen.

Bestill her

Ønsker du å bestille smart varmestyring til ditt smarthus kan du gjøre det i vår nettbutikk:

Futurehome webshop bilde