Ikke bygg nye boliger utstyrt med gårsdagens teknologi

Landets største utbyggere og andre nasjonale bolig aktører planlegger nå smarthus prosjekter for å møte forventningene til morgendagens kjøpere.

Smarthus fra Futurehome

Som utbygger kan du tilby kjøperne dine en enklere, tryggere og smartere hverdag med smarthus fra Futurehome. Fremtidens bolig eiere vil forvente å kunne styre varmen i boligen fra smarttelefonen, de vil forvente å kunne skru av lys uten å være hjemme og de vil forvente å kunne lukke garasjeporten fra smarttelefonen dersom de glemte det.

Vårt mål er å gjøre smarthus til allemannseie

Tidligere var smarthus og hjemme automatisering bare for de rike. Futurehome leverer de samme løsningene til en brøkdel av den tradisjonelle prisen og med mye mer fleksibilitet. Vi pleier å si at Futurehome er enkelt å sette opp og enda enklere å bygge ut. Det betyr at boligkjøperne dine enkelt kan legge til funksjoner etter de overtar boligen fra deg.

Våre partnere og samarbeid

Futurehome samarbeider med over 170 elektro firma og installasjons bedrifter. I tillegg til dette inngikk vi et nasjonalt samarbeid med ferdighusprodusenten Vestlandshus. Når du prosjekterer et bolig prosjekt med Futurehome løsninger kan du sjekke forhandler oversikten vår her for å finne en sertifisert bedrift.

Er du interessert i å levere Futurehome i ditt neste prosjekt?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat.

M&G Elektro AS forteller om Futurehome

Futurehome er enkelt å sette opp sammenlignet med andre systemer vi har hatt erfaring med tidligere. Det innebærer at vi som elektroinstallatør bruker mindre tid når vi monterer Futurehome og er mer effektive. Det er egentlig ingen programmering i Futurehome, men mer snakk om å legge til enheter i Futurehome-appen under installasjon. Det at Futurehome er enkelt å bruke gjelder både for oss og kundene våre. Brukervennligheten til Futurehome gjør også at vi når flere kunder, da brukerterskelen for å komme i gang og forstå systemet er så lav.

Når vi kan være mer effektive under installasjon betyr det også at Futurehome er en mye lavere investering for våre kunder enn det som tradisjonelt har vært vanlig på smarthusfronten. Futurehome er den mest prisgunstige løsningen for smarthus, da det blir lagt opp som en tradisjonell installasjon. Kostnadsforskjellene er da så små at det lønner seg å velge smart om en skal bygge nytt eller pusse opp.

På bakgrunn av brukervennligheten og den lave investeringen og brukervennlighet så anbefaler vi i M&G Elektro Futurehome til utbyggere vi samarbeider med og til våre sluttkunder.  Futurehome lønner seg for både oss med økt lønnsomhet og kundene for økt verdi av sin bolig.

Daglig leder,
Arve Sørli

 

Installatør,
Terje Sandve

Vi hjelper deg!

Lurer du på noe? Alle våre sertifiserte elektrikere får direkte tilgang til vårt tekniske support team som er klar til å svare på alle spørsmål.

Slutt også å bekymre deg over kunder som ringer dag og natt angående brukerrelaterte problemer med sitt smarthussystem.

Futurehome tar seg av alt relatert til kundehjelp, produktgarantier, og logistikk. Fokuser på det du kan best; lever de beste profesjonelle installasjonstjenestene.