Leverer du moderne boliger? Morgendagens boliger bygges ikke med gårsdagens teknologi

Landets største utbyggere og andre nasjonale boligaktører planlegger nå smarthusprosjekter for å møte forventningene til den moderne boligkjøperen.

Smarthus fra Futurehome

Som utbygger kan du tilby kjøperne dine en enklere, tryggere og smartere hverdag med smarthus fra Futurehome. Fremtidens boligeiere vil forvente å kunne styre varmen i boligen fra smarttelefonen, de vil forvente å kunne skru av lys uten å være hjemme og de vil forvente å kunne lukke garasjeporten fra smarttelefonen dersom de glemte det.

Vårt mål er å gjøre smarthus til allemannseie

Tidligere var smarthus og hjemme automatisering bare for de rike. Futurehome leverer de samme løsningene til en brøkdel av den tradisjonelle prisen og med mye mer fleksibilitet. Vi pleier å si at Futurehome er enkelt å sette opp og enda enklere å bygge ut. Det betyr at boligkjøperne dine enkelt kan legge til funksjoner etter de overtar boligen fra deg.

Våre partnere og samarbeid

Futurehome samarbeider med over 170 elektrofirma og installasjonsbedrifter. I tillegg til dette inngikk vi et nasjonalt samarbeid med ferdighusprodusenten Vestlandshus. Når du prosjekterer et boligprosjekt med løsninger fra Futurehome kan du sjekke forhandler oversikten vår her for å finne en sertifisert bedrift.

Er du interessert i å levere Futurehome i ditt neste prosjekt?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat.

Nordbolig AS forteller om Futurehome

“Vi ønsket å få inn en smart grunnpakke som forenklet hverdagen for beboerne. Flere og flere etterspør smarte løsninger som løser konkrete behov, og her kunne vi erstatte mye av de vanlige enhetene vi må ha på plass med smarte løsninger og samtidig tilby noe mer. Investeringen på grunnpakken var rimelig, slik at vi endte opp med mer enn planlagt. Nå har den enkelte beboer en solid kvalitet av smarte løsninger og har mulighet til å utvide enda mer om de ønsker det .” 

Per Kristian Olaisen
Prosjektledelse/salg

Prosjekt Sjøkanten

Wico Eiendom AS forteller om Futurehome

Smarthus er framtida og representerer de behovene vi har i dag, men også de behovene som kommer. Både med tanke på at vi blir eldre men og de mulighetene teknologien gir. Vi ønsket å legge til rette for god komfort og muligheten til å ha full kontroll over boligen. Vi ønsket i bunn og grunn å tilby en høy standard til beboerne og det var derfor vi gikk for smarte løsninger fra Futurehome.

Helge Sigve Wiig
Daglig leder