Gjør hjemmet ditt enda smartere med Tibber og Futurehome

Tibber er appen som erstatter strømselskapet ditt med smart teknologi. 

Reduser strømregningen din

Når du har Futurehome med Tibber kan du gjøre hjemmet ditt enda smartere. Algoritmene i Tibber-appen sørger for at du kan styre oppvarming basert på strømpris og værvarsel, kombinert med data om hjemmet ditt. Resultatet blir en lavere strømregning som ikke går utover komforten. 

Slik fungerer det

Strømprisene varierer time for time hele døgnet. I stedet for å la varmekablene eller panelovnen stå på 23 grader hele døgnet kan du ved å regulere temperaturen utnytte de variable prisene.

 

Tibber styrer temperaturen basert på informasjonen som hentes ut fra termostater og sensorer i Futurehome og kombinerer dette med parametere som strømpris, værvarsel og huset termiske treghet (isolasjonsgrad). Hensikten er å gi lavest mulig strømkostnad, uten at dette skal gå utover komforttemperaturen. Alt dette skjer automatisk, det eneste du trenger å gjøre er å aktivere Smart varmestyring i Tibber-appen og sette ønsket komforttemperatur. 

Den billigste strømmen er den du slipper å bruke

Tibber erstatter ditt tradisjonelle strømselskap, og bruker teknologi for at du skal kunne redusere strømforbruket ditt. I tillegg er det enkle betingelser å forholde seg til. Du betaler innkjøpspris + 39 kr mnd. Du har da tilgang til Smart varmestyring og en rekke andre integrasjoner som kan gjøre hjemmet enda smartere.