STØTTEDE SYSTEMER

Et utvalg sammarbeidspartnere og systemer som er støttet i Futurehome

Futurehome støtter en rekke produkter og løsninger. De aller fleste produktene benytter en trådløs radio for kommunikasjon, slik som f.eks Z-Wave eller Enocean produkter. Futurehome jobber tett med forskjellige partnere og leverandører og har gjennom disse samarbeidene støtte for en rekke produkter og løsninger også utenfor de produktene som kommuniserer på en trådløs standard som nevnt ovenfor. Her kan du lese mer om hvilke produkter og løsninger  vi støtter.

Gilje Sense, 100% kontroll på dine dører og vinduer!

Sammen med Gilje, Futurehome og Sensative har vi utviklet et unikt produkt som lar deg sjekke ikke bare om vinduet er åpent eller lukket men også om håndtaket er sikret eller usikret. Du kan sette vinduet i luftestilling og lukke håndtaket så vil du se at det er sikret, står håndtaket oppe kan man se at vinduet ikke er låst.

I tillegg til vrider på vindu kan man også med Gilje sense sjekke/forsikre seg  om terrassedørlås er låst eller ulåst.
Giljes spesialutviklede vrider kommuniserer med sensoren i karmen og gir deg beskjed om vinduet eller døren er forsvarlig lukket eller ikke. I appen ser du til enhver tid status på alle produktene med Gilje Sense.

Gilje Sense kan bestilles til nybygg gjennom utbygger eller proffkjede. Les mer om dette fantastiske produktet på Gilje sine nettsider.

Kardia Smart

Kardia leverer totaltekniske rom for nybygg som inneholder alle nødvendig funksjoner som ventilasjon, varmtvannstank, komplett vanndistribusjon, el-skap, og sentralstøvsuger.  Futurehome og Kardia har jobbet sammen for å integrere ventilasjon og andre sikkerhetsprodukter slik som vannstopp og brann i teknisk anlegg til en total løsning. Gjennom Futurehomesystemet kan man betjene ventilasjon og lignende slik at man følger husstandens rutiner.

Kardia teknisk rom kan kjøpes gjennom utbygger eller Kardia direkte.

Les mer om Kardia på Kardia Smart.