Et smartere smarthus

Et smarthus fra Futurehome er et smarthus alle kan bruke og tilpasse uten at man trenger å overkomme noen tekniske barrierer. Vi mener at smarthus skal være for alle, så vi har gjort det enkelt for personer i alle livssituasjoner å få seg et Futurehome smarthus.

Tradisjonelt sett har smarthus krevd veldig mye innsats fra elektriker både i forkant, under planlegging og under selve installeringen. Det har også ofte i ettertid vært behov for å gjøre endringer og oppgraderinger. Denne tiden er nå forbi.

Futurehome benytter seg av moderne trådløse enheter som monteres rundt om i boligen, og komponenter som er skjult bak tradisjonelle lysbryterere, takpunkt eller stikkontakter.

Futurehome Smarthub er hjernen i systemet og Futurehome-applikasjonen danner grunnlaget for brukergrensesnittet.

Som eier og bruker i Futurehome kan du ha så mange steder i din app som du måtte ønske; hjemme, på hytta eller på kontoret. Du trenger ikke å logge deg ut og inn for hver gang.

En smart ‘router’

Ethvert smarthjem trenger en intelligent hjerne, Futurehome sin Smarthub er som en slags “router”  for alle dine apparater. Futurehome-applikasjonen kobler seg opp mot Futurehome sine servere, som igjen snakker med Smarthub som styrer alle de smarte enhetene i hjemmet.

Åpent for flere produkter

Som forbruker i dag kan man gå på hvilken som helst elektronikkforretning og kjøpe seg en oppkoblet smart enhet til hjemmet. Å få samlet alle disse enhetene under en felles paraply er noe helt annet. Med Futurehome sin Smarthub kan man på en enkel og intuitiv måte betjene dagens og morgendagens teknologi fra ett og samme system.

Trenger bare internett og strøm!

Smarthuben har innebygd støtte for Z-Wave og EnOcean radio. Alt man behøver er å koble til strøm og internettkabel til Smarthuben, så er du klar til å gjøre hjemmet ditt tryggere og smartere.