Startpakke

Startpakke

Futurehome gjør det enkelt å rimelig å komme i gang med Smarthus.

Vår startpakke inneholder det du trenger for å enkelt komme i gang med smarthus. Pakken tilbyr smart styring til sikkerhet, belysning og bedre komfort. Du kan enkelt sette varme og belysning fra hvor enn du er i verden, samt få varsling dersom bevegelse er registrert og ved en eventuell vannlekkasje. Hvem som helst kan koble det opp på bare 1 time. Du kan også enkelt legge til nye enheter senere.

Smarthub

Futurehome sin Smarthub gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene, og få dem til å fungere sammen fra samme applikasjon. Den fungerer som en trådløs router for dine smarte enheter og kommuniserer på de åpne industristandardene Z-Wave, EnOcean, og Ethernet.

Veggplugg

Denne smartpluggen har et flott design og gjør lite av seg i en stikkontakt. Pluggen kan brukes til å slå av og på belysning, varmeovner eller elektriske apparater som kaffetrakter og strykejern. Den har også innebygget strømmåler som gir deg oversikt over forbruket på enheten som er koblet til.

Bevegelsessensor

  • Bevegelse

  • Temperatur

  • Vibrasjon

  • Lux

  • Tamper

Denne lille sensoren har mange oppgaver. Den detekterer bevegelse, måler temperatur og lysstyrken i rommet den er montert – alt i en liten enhet mindre enn en golfball! Informasjonen fra denne sensoren brukes til å sende alarm om det er bevegelse når ingen er hjemme, skru på lyset når du kommer inn i rommet, og/eller justere panelovnen til ønsket nivå.

Dør- og vindussensor

For å merke om en dør eller et vindu er åpent/åpnet eller lukket kan man bruke magnetiske sensorer. Varsling fra Futurehome-appen utløses dersom kontaktfeltet i magneten blir brutt og boligen står i borte- eller feriemodus. Man kan også bruke sensoren til å gi deg påminnelser dersom du har glemt å lukke dør eller vinduer når du skal legge deg.

Automatisk belysning

Du kan automatisk styre lysene i et rom basert på om det er bevegelse. Med en gang sensoren registrerer bevegelse kan du få lysene til å skru seg på til et ønsket nivå.

Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!

Automatisk varmestyring

Ved å bruke Veggpluggen på panelovnen får en automatisk senking av temperaturen på natten, og sparemodus når en er borte som kan hjelpe spare fra 15-25% av strømregningen.

Startpakke

Vi har satt sammen en enkel men svært funksjonell pakke for alle smarthus nybegynnere. Startpakken har alt du trenger for å komme i gang med smarthus og du kan enkelt installere alle produktene helt selv, uten elektriker. Veggpluggen fra Fibaro kan brukes til flere forskjellige funksjoner, etter dine behov. Du kan kontrollere en lampe, et apparat eller panelovnen din. Koble opp smarthuben og legg inn veggpluggen og sensorene så har du et enkelt, men smart lite varmestyringssystem.

I startpakken finner du:

1x Futurehome Smarthub 1 stk
1x Fibaro veggplugg Plug FGWPF-102 (Schuko) 1 stk
1x Fibaro bevegelsessensor 1 stk
1x Fibaro Dør-eller vindussensor 1 stk

Bestill her

Bestill en startpakke her og kom raskt i gang med ditt nye smarthus.

Futurehome webshop bilde