Velkommen til ditt nye Futurehome

Hvordan komme i gang med Futurehome smarthus?

Ditt nye smarthus er et system bestående av en applikasjon og en ‘Smarthub’. Disse styrer og automatiserer alle oppkoblede enheter i ditt hjem. Har du ikke lastet ned Futurehome applikasjonen enda er dette ditt neste steg for et smart hjem.

Android og iOS App

Smarthuben – Hjernen i systemet

Smarthuben kobler seg til mobilen din gjennom vår applikasjon og så videre til de smarte enhetene som installeres i ditt hjem. For å få best mulig rekkevidde, la hubben stå sentralt i huset, gjerne i samme område som nettverksruteren din.

Smarthuben trenger nettverkskabel koblet direkte til internettrouteren og fast strøm. Smarthub bør ikke plasseres inne i et metallskap slik som nettverksskap eller enkelte sikringsskap. 

Smarthuben vil nå starte automatisk.

Registrer deg i appen

Etter du har lastet ned applikasjonen kan du logge deg inn i appen med å opprette en ny kundeprofil. Du også bruke en eksisterende profil om du har det.

Appen oppdager automatisk din Smarthub når begge er tilkoblet det samme WiFi nettverket. I applikasjonen vil en uregistrert Smarthub dukke opp. Koble til denne ved å trykke «Registrer», nederst på siden. Dette kan ta noen minutter.

Les mer om hvordan man kobler opp Smarthuben her.

Steder og brukertilgang

Tilgangen til ditt Futurehome kan deles med så mange personer du vil. Som eier av et “sted” kan du fritt invitere andre brukere, og du bestemmer hva de skal ha tilgang til.

Et sted er definert som det huset/eiendommen man skal styre med Futurehome. Som bruker kan man ha tilgang til mange steder, for eksempel huset og hytta. Du velger enkelt fra appen hvilket sted du vil betjene, og du vil også få varsler fra alle stedene du har tilgang til.

Les mer om brukertilgang og steder.

Legg til enheter

Når registreringen er utført vil du få beskjed om at du ikke har noen smarte enheter koblet opp.

De fleste komponentene som benyttes i Futurehome-systemet er veldig enkle å installere, konfigurere og sette opp. Du kan legge til en ny enhet med å trykke «Legg til enhet» og velg rom og trykk «+ Ny enhet». Følg så instruksjonen på telefonen.

Les mer om hvordan man lærer inn nye enheter her.

DASHBOARD

Er det første som møter deg når du åpner appen. Dashbordet gir deg full oversikt og forståelse for hva som foregår hjemme.

MODUSER OG SNARVEIER

Trykker man på «Modus»-knappen kan man sette moduser, altså ulike snarveier for tilstander til huset.

ALARMER

Legg til alarmer i appen slik at du får varsler på telefonen din om kritiske hendelser i hjemmet, som for eksempel innbrudd, vannlekasje eller brann.

STRØMFORBRUK

Få tilgang til oversikten for energiforbruk i hjemmet. Du vil kunne se totalforbruk for øyeblikket og et estimat på hvor mye det koster deg.

BRUKERE

Gi familie og venner tilgang til huset. Trykk på «Sted» og «Brukertilganger» for å legge til.

ROM

Ved å trykke på «rom» nederst på menylinjen vil du kunne betjene og få oversikt over hvert enkelt rom i huset.

TIDSLINJE

Med vår tidslinje får du full kontroll på hvem som gjør hva i hjemmet og hendelser som har skjedd tilbake i tid.

TIDSSTYRINGER

Under tidsinnstillinger kan du sette opp handlinger som du ønsker skal skje med huset til gitte tidspunkt.

OPPDATERINGER

Vi jobber konstant med å forbedre produktene vi leverer og legger stadig til nye smarte enheter. Kommende oppdateringer vil bli gjort tilgjengelige for alle kunder.

KONTAKTINFORMASJON

 E-post: support@futurehome.no
Telefon: (+47) 51 20 44 54