Startpakke

Kr. 3 799,-

Futurehome gjør det enkelt å rimelig å komme i gang med Smarthus.

Vår startpakke inneholder det du trenger for å enkelt komme i gang med smarthus. Denne smarthuspakken tilbyr sikkerhet, belysning og bedre komfort. Du kan enkelt styre varme og belysning fra hvor enn du er i verden, samt enkelt aktivere eller deaktivere innbruddsalarmen. Hvem som helst kan koble det opp på bare 15 minutter, og du kan enkelt legge til nye enheter senere.

smarthub-packaging1

Smarthub

Futurehome sin Smarthub gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene, og få dem til å fungere sammen fra samme applikasjon. Den fungerer som en trådløs router for “smarte ting” og kommuniserer på de åpne industristandardene som Z-Wave, EnOcean, og Ethernet.

shop-fibaroplug1

Veggplugg (x2)

Den smarte veggpluggen har et flott design og er utrolig kompakt. Den gjør lite av seg i en stikkontakt. Pluggen kan brukes til å slå av og opp belysning, varmeovner eller elektriske apparater som kaffetrakter og strykejern. Den har også innebygget strømmåler som gir deg oversikt over forbruket på enheten som er koblet til.

shop-eye

Bevegelsessensor

  • Bevegelse

  • Temperatur

  • Vibrasjon

  • Lux

  • Tamper

En liten sensor med mange oppgaver. Den detekterer bevegelse, den måler temperatur den måler også lysstyrken i rommet, alt i en liten enhet som er mindre enn en golfball! Informasjonen fra denne sensoren bruker til å sende alarm om det er bevegelse når ingen er hjemme, skru på lyset når du kommer inn i rommet, og justere panelovnen til ønsket nivå.

tips-lys

Automatisk belysning

Du kan automatisk styre lysene i et rom basert på om det er bevegelse. Med en gang sensoren registrerer bevegelse kan du få lysene til å skru seg på til et ønsket nivå.

Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!

Automatisk varmestyring

Ved å bruke Veggpluggen på panelovnen får en automatisk senking av temperaturen på natten, og sparemodus når en er borte som kan hjelpe spare fra 15-25% av strømregningen.

tips-varme1

Bestill her

Plukk og miks de produktene du trenger og monter de selv. Futurehome gjør det enkelt for hvemsomhelst å gjøre sitt hjem smart.

nettbutikk400