Smarthusløsninger

Smart styring av belysning, varme, låser og sikkerhet i boligen

Skrudde jeg av kaffetrakteren når jeg gikk hjemmefra? Er alle lysene av? Låste jeg døra? Med et Futurehome smarthus kan du slutte å bekymre deg med en kjapp titt på telefonen.

Smart Lysstyring

Smart Varmestyring

Smart Sikkerhet

Smart Dørlås

Sikkerhet

Hjemmet er en plass man skal slappe av og føle seg trygg. Vi ønsker alle litt færre ting å bekymre oss for, og selv om ulykker kan skje, kan du enkelt forhindre og begrense dem. Futurehome smarthus vil gi deg varslinger direkte på telefonen ved kritiske hendelser.

Brannalarm

Få varsel direkte på telefonen dersom det oppstår røykutvikling.

Innbruddsalarm

Du blir varslet direkte på telefonen skulle det detekteres bevegelse i noen rom eller noen åpner et vindu eller en dør.

Vannlekkasje

Dersom vannlekkasjen oppstår får du et varsel på smarttelefonen umiddelbart.

Høy eller lav temperatur

Du varsles dersom det er fare for frost eller overoppheting i et rom.

Smart varmestyring

En bolig som tilpasser seg deg og dine ønsker.

Økt komfort

Et smarthus fra Futurehome kan automatisk senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Dette gjøres enkelt gjennom å lage tidsinnstillinger basert på rutiner og komfortbehov.

Dersom dører eller vinduer står åpne over lengre tid kan man også automatisk senke temperaturen slik at man sparer strøm. Bra for deg, og bra for miljøet!

Smart lysstyring

Sett den rette stemningen i hjemmet ditt

For en enklere hverdag

Du kan styre alle lysene i ditt hjem ved hjelp av Futurehome-appen. Det kan gjøres manuelt via systemet, eller man kan sette automatisk styring av lys i et rom basert på tidsinnstillinger eller bevegelse.
Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!

Smart dørlås

Få oversikt over hva som foregår i hjemmet ditt.

Elektronisk lås for alle ytterdører

Dører er ikke som før. De kan bli enheter i ditt smarte hus, som så mange andre produkter og løsninger. Den digitale dørlåsen er en av de viktigste komponentene man kan ha da man slipper nøkkel, er enkel å bruke og fjerner uvissheten om en har husket å låse døra hjemme. 

Futurehome fører den elektroniske dørlåsen ID Lock, som i seg selv en smartlås som vil kunne gi deg en nøkkelfri hverdag ved bruk av pin-kode eller brikke. Kobler man låsen opp til Futurehome-appen, vil den få ubegrensede muligheter.