En røykvarsler som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme

Barn våkner raskest av mors stemme. Nær halvparten av små barn (under 10 år) våkner ikke av sirenen fra standard røykvarslere, selv om lydstyrken er over 85 desibel ved puten. Studier viser derimot at en talefunksjon vekker barn nesten like effektivt som mors stemme. De fleste vi har snakket med ønsker at barn og andre i familien skal våkne så fort som mulig for å evakuere, det gjelder kanskje deg også?

Karbonmonoksid – Den usynlige gassen som dreper

Karbonmonoksid er en svært giftig gass du ikke kan lukte eller se. Dersom du blir utsatt for denne gassen vil du ikke merke noe og sovne stille i løpet av minutter ved høy konsentrasjon. Karbonmonoksid oppstår oftest ved ulmebranner i Norge og vanlige røykvarslere fungerer rett og slett ikke i slike situasjoner.

Den smarte brannvarsleren fra Futurehome varsler om ulmebrann opp til 2 timer før en tradisjonell røykvarsler vil oppdage brannen. Med tanke på at du raskt kan miste bevisstheten dersom du blir utsatt for karbonmonoksid, så er det viktig å bli varslet så fort som mulig. Vi regner med at du også vil ha karbonmonoksid-varsler, slik at du kan evakuere alle i boligen raskest mulig ved ulmebrann og andre hendelser.

Slik fungerer den nye brannvarsleren fra Futurehome

Brannvarsleren er utstyrt med sensor for termisk, optisk og karbonmonoksid varsling. Dersom en hendelse oppstår, så går alarmen. Sirenen er hele 85 desibel ved 3 meters avstand og en høy, klar stemme gir deg instruksjoner om hvor brannen har oppstått i huset ditt. Stemmen gjør brannvarsleren spesielt effektivt for vekking av små barn og personer som sover tungt.

De optiske sensorene “ser” røykutviklingen i rommet, mens de termiske sensorene «føler» temperaturen. Dersom gradene stiger for fort eller det blir for varmt, så vil alarmen gå.

Futurehome Smarthuben seriekobler brannvarslerne og lar deg overvåke og kontrollere brannvarslerne dine fra smarttelefonen din. Oppstår det en brann i boligen din, så vil du få beskjed med en gang, uansett om du er hjemme eller ikke. Det er veldig betryggende når ungene er hjemme alene eller når dere reiser på hytta.

Dette koster smarte brannvarslere fra Futurehome

Siden vi ønsket å utvikle den tryggeste brannvarsleren på markedet så måtte vi ha på plass sensor for termisk, optisk og karbonmonoksid varsling. Hvis du skulle kjøpt alt dette hver for seg, måtte du lett ha brukt 799 kr for en termisk røykvarsler, 399 kr for en karbonmonoksid-varsler og 599 kr for en optisk røykvarsler. Til sammen fort over 1797 kroner.

Futurehome smart brannvarsler har alle tre typer sensorer og seriekobling for bare 1.499 kroner per stykk (pluss Smarthub for seriekobling og varslingssystemet). Med denne brannvarsleren kan du være sikker på at du har gjort alt du kan for å mest mulig effektivt evakuere alle i familien dersom en hendelse skulle oppstå og du kan være sikker på du har gjort alt for at de minste skal våkne raskest mulig av brannvarslerne dine.

30 dagers fornøydgaranti

Vi er 100% trygge på at du kommer til å være fornøyd med de smarte brannvarslerne fra Futurehome og du vil føle at boligen og familien din er trygg med de smarte brannvarslerne. Derfor gir vi deg 30 dagers åpent kjøp. Hvis du innen 30 dager finner ut at dette ikke var noe for deg kan du enkelt levere tilbake brannvarslerne og få igjen pengene dine.

Det eneste vi ber deg om er å levere de tilbake uten skader*.

Bestill dine smarte brannvarslere i dag og installer de i hjemmet ditt. På soverommene til barna dine, i eget soverom, i stuen og på kjøkkenet. Prøv røykvarslerne, hold en brannøvelse med familien, gjerne midt på natten for å forsikre deg om at røykvarslerne klarer å vekke hele familien din.

Ikke vent til i morgen eller etter jobb. For ting som utsettes har en tendens til å ikke bli gjort. Nå mens du leser dette, legg inn din bestilling, så du kan gi familien din den sikkerheten i hverdagen de fortjener. Vi er 100% trygge på at du kommer til å bli fornøyd, derfor kan du sende røykvarslerne tilbake innen 30 dager og få igjen pengene dine hvis du finner ut at dette ikke var for deg.

Dette får du med smarte røykvarslere

TIPS!

Med smarte røykvarslere fra Futurehome kan du enkelt legge til andre smarte funksjoner, som lysstyring, varmestyring og sikkerhetsløsninger som smarte dørlåser.