Smart sikkerhet

Skru av bekymringene for godt!

Ditt hjem er en plass der du skal kunne slappe av og føle deg trygg. Vi ønsker alle litt færre ting å bekymre oss for, og selv om ulykker kan skje kan du enkelt forhindre eller begrense mange av dem.

Våre sikkerhetsprodukter er designet for å redusere risikoen i boligen din og det er ganske befriende å vite at du vil får beskjed om noe skjer. Dette kan være varslinger om brann, vannlekkasje eller innbrudd, samt om du har husket å låse døra. 

Alternativer for smart sikkerhet

Smart røykvarsler

Brannfare er en av de største risikoene vi har i hjemmet. Med en smart røykvarsler kan man enkelt forhindre eller begrense mange ulykker.

Dersom den smarte røykvarsler oppdager røyk eller større temperaturendringer vil signalisering skje via innebygd sirene og blinkende LED lys. Med Futurehome koblet opp vil brannalarmen samtidig sende varslinger til Futurehome-appen, hvor du også får oppgitt hvilket rom det er oppdaget røyk i.

Smart vannlekkasjesensor

En vannlekkasje kan potensielt være en kostbar affære. Bli kvitt bekymringene med en smart vannlekkasjesensor som varsler deg dersom den kommer i kontakt med vann.

Signal kommer via tre typer signaler; en innebygd sirene, blinkende LED lys og varsling på mobilen. Her vil du også kunne se i hvilket rom oversvømmelsen er oppdaget.

Smart tyverialarm

En tyverialarm er designet for å beskytte hjemmet og forhindre besøk fra ubudne gjester. Med Futurehome som sikkerhets vakt vil du bli varslet med en gang systemet oppdager et innbrudd eller mistenkelig aktivitet i hjemmet.

For å merke om en dør eller et vindu er åpent eller lukket kan man bruke magnetiske sensorer. Varsling fra Futurehome-appen utløses dersom kontaktfeltet i magneten blir brutt og hjemmet står i borte- eller feriemodus. Man kan også bruke sensoren til å gi deg påminnelser dersom du har glemt å lukke dør eller vinduer når du skal legge deg.

Smart sikkerhetspakke

Futurehome har et bredt spekter av produkter og løsninger for deg som ønsker et sikrere hjem. Denne pakken lar deg enkelt komme i gang med styringen og gir deg oversikt og kontroll når du ikke kan være hjemme selv. Sikkerhetspakken installerer du enkelt selv.

Pakken inneholder følgende:

1 x Futurehome Smarthub
1x bevegelse-, temperatur- og lyssensor
1 x smartplugg av/på bryterstyring 2500W
1 x vannlekasjesensor
1 x røykvarsler (trådløs & batteridrevet)
1 x dør- eller vindussensor, for skjult montasje

Bestill smart sikkerhetspakke

Gå til nettbutikken vår for å bestille vår smarte sikkerhetspakke:

TIPS!

Med smart lysstyring fra Futurehome kan du simulere tilstedeværelse når du er på ferie eller borte fra huset over lengre perioder. Dette vil forbedre sikkerhet og redusere sjansen for innbrudd.