REFERANSER

–   Et system som henger med i utviklingen

Jeg har installert sensorer fra Futurehome for varme, lys, bevegelse og brann i alle oppholdsrom. Jeg har svært gode erfaringer med Futurehome. Appen er intuitiv og lett å bruke. Jeg liker filosofien om at ting skal automatiseres og at jeg ikke må hente opp appen hver gang jeg vil ha på et lys. Systemet utvikles gradvis med flere muligheter og for å støtte flere produkter. Slik blir mitt hjem stadig smartere! Futurehome gjør det enkelt å få smarthus for en god pris.

Peter, Futurehome-kunde

–  Jeg har allerede og kommer til og fortsette med og anbefale Futurehome til alle!

Jeg fikk installert en smart dør, lysstyring i gang, stue, kjøkken og bad. På badet er det også installert styring til varme og luftfuktigheten. Erfaringen til nå er at det er veldig enkelt å bruke, spesielt etter jeg fikk koblet ting sammen med IFTTT. Er ikke ofte vi trenger å bruke appen når alt nå går automatisk.

Jeg er også veldig fornøyd med kundeservice, hjelpsomheten og ikke minst ekspertisen til Futurehome-teamet. Jeg har allerede og kommer til og fortsette med og anbefale Futurehome til alle!

Carl, Futurehome-kunde

–   Fremoverlent og bra greier!

Systemet krever liten innsats og kostnad for kunden. Dette fører til stor merverdi og masse funksjonalitet. Det er god support på produktene og systemet generelt.  Futurehome er fremoverlent og bra greier!

Jeg anbefaler det til kunder og kjente hele tiden.

Vidar, Avdelingsleder
Sønnico AS avd. Dalane

–   Så enkelt at det forklarer seg selv

Futurehome er lett å lære seg. Når det gjelder erfaring med Futurehomesystemet, er oppsett så enkelt at det forklarer seg selv. Appen er fin og moderne. Fra det jeg har testet og brukt så langt virker alt pålitelig.

Pent design, pris og enkelhet gjør at jeg vil anbefale Futurehome til kunder og bekjente.

Kenneth, Elektromontør
M&G Elektro AS

–   Jeg er positivt innstilt til smarthus etter Futurehome har gjort det så enkelt

Med Futurehome kan jeg levere Smarthus til hvem som helst og jeg kan være trygg på at kunden forstår sitt smarthus via den enkle og lett forståelige appen. Har du en smarttelefon så er du med, men når bestemor kommer på besøk fungerer fortsatt lysbryteren som før. Det er nettopp derfor jeg anbefaler Futurehome og deres løsninger når folk spør om smarthus. Enkelt, rimelig og smart.

Stian, Servicetekniker
Rønning Elektro AS