PARTNERE

Bli med å skape fremtiden!

Vi er konstant på utkikk etter fremoverlent forhandlere som deler vår visjon for å gjøre våre hjem, bygg, samfunn og byer smartere! Som et selskap i vekst er vi alltid åpne for å invitere våre partner inn for å bidra til å gjøre vårt produkt enda bedre for våre felles kunder.

Bli en Futurehome elektriker

Driver du en installasjonsbedrift som ønsker å levere Futurehome til dine kunder? Fantastisk! Vi har massevis av verktøy tilgjengelig til deg. Disse verktøyene hjelper deg å komme i gang, behandle ordre og følge opp kunder.

Interessert?

Kraftselskap

Våre løsninger kan tilby sanntidsavlesning av strøm til deres kunder. Som kan gi dem bedre forståelse for forbruket sitt, samt skape et tettere kundeforhold.

Utbyggere

Differensier deg ved å bygge boligene dine med våre smarte løsninger som er miljøvennlige og fremtidsrettede. Kontakt oss for en prat om hvordan bygge smarte boliger.

Servicebedrifter

Våre løsninger kan øke nytteverdi til deg som utfører service til kunder i deres hjem. Det kan for eksempel være vaskehjelp, matkasser, hjemmehjelp, eller lignende. Ta kontakt for å se hva vi kan gjøre sammen!