OM OSS

Futurehome er en norsk teknologi startup stiftet i Stavanger i 2013. Siden den tid har bedriften vokst til over 25 ansatte med kontorer i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har bygget opp et banebrytende produkt og fått dyktige investorer med på laget. I dag har vi gode samarbeid med Get, Bravida, Norgeseliten, Berggård Amundsen, Nordan, Gilje, ID Lock og Zaptec blant andre, og leverer et av de mest brukervennlige smarthusene på markedet.

Hvorfor startet vi?

Alt begynte i en kjeller hvor det skulle bygges en skikkelig “man cave” med masse elektronikk og ulike systemer. Til stor irritasjon fungerte ikke de ulike elektroniske løsningene sammen og det var en fjernkontroll eller bryter til hver enhet. -Hvorfor eksisterer det ikke en felles brukervennlig løsning som gjør at all elektronikken snakker sammen? Vi startet derfor med å utvikle en app med enkle styringer slik at “man caven” fungerte optimalt. Et klikk og lys gikk av, projektor gikk på og blendingsgardiner gikk ned. Etter hvert så vi at her var det ingenting i veien for å legge inn styringer for lys, varme og sikkerhet i resten av huset.

Med relevant bakgrunn fra installasjon, så vi en mulighet da ingen av de eksisterende smarthus-aktørene kunne tilby en løsning som var enkel å sette opp for elektriker, rimelig i pris og brukervennlig for kunde. Slik startet startet idéen om Futurehome i 2012 og siden har vi ikke sett oss tilbake.

Hvorfor er Futurehome annerledes?

Futurehome har en annerledes tilnærming til smarthus og hvordan det bør gjøres. To av gründerne i Futurehome har bakgrunn fra installasjonsbransjen og er utdannet elektrikere. Fokuset har derfor blitt å lage et brukervennlig smarthussystem som er enkelt for profesjonell installasjon. Dette resulterer i at elektrikere har effektive digitale verktøy som gjør at de kan gjøre Futurehome-installasjoner raskere og mer effektivt, noe som mer enn halverer prisen til sluttkunde sammenlignet med konkurrerende løsninger.

Vi tar for gitt at våre kunder ønsker en brukervennlig app som kan styre de beste smarte produktene. Derfor jobber vi med å være først ute med det siste og tilby løsninger ingen andre har!

Vi tar for gitt at våre kunder ønsker en brukervennlig app som kan styre de beste smarte produktene. Derfor jobber vi med å være først ute med det siste og tilby løsninger ingen andre har!

Teamet

I Futurehome besitter vi ulik og unik kunnskap for å kunne tilby de beste smarthusløsningene til våre kunder. For å få dette til, så jobber det en gjeng dedikerte “futurister” som dekker et bredt spekter av kompetanse og tar eierskap til hele kundereisen fra A til Å.

16

Erik Stokkeland

CEO & Medgründer
4

Sigbjørn Groven

Market Director & Medgründer
10

Odd Eivind Evensen

Product Development Manager & Medgründer
6

Bjarne Handeland

Front End Developer & Medgründer
7

Stian Øien

Product Manager
9

Tor Erik Skårdal

Product Manager
5

Aleksandrs Livincovs

Engineering Manager
11

Karsa Papp

Head of Operations
17

Enikő Weisz

Head of People & Culture
8

Christer Bru

Core Developer
13

Gjermund Groven

CFO
18

Arun Poudel

Backend developer
21

Jan Bremnes

Service Portal Developer
2

Kenneth Larsson

Account Manager - Oslo
15

Fredrik Bakke

Digital marketing lead
31

David Christensen

Account Manager - Bergen
1

Marius Jørgensen

Account Manager - Trondheim
12

Ivan Milicevic

Core Developer
20

Martyna Wolna

Lead Digital Designer
19

Emiliana Guzik

Front End Developer
25

Morten Hagen

Head of Business Development
28

Vlad Datcu

Software Engineer
27

Mustafa Simsek

Data Scientist
24

Fasalu Rahman

Front End Developer
23

Brandy Turk

Project Manager
Ola

Ola Skar

Sales Representative - Oslo
torg

Tor Gunnar Randeberg

Product Manager
Begum

Begum Ozcan

Fullstack Developer

Diaa Jadaan

Core Developer
Vaibhav

Vaibhav Dedhia

Test Engineer