OM OSS

Futurehome er en norsk teknologi startup stiftet i Stavanger i 2013. Siden den tid har bedriften vokst til over 25 ansatte med kontorer i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har bygget opp et banebrytende produkt og fått dyktige investorer med på laget. I dag har vi gode samarbeid med Get, Bravida, Norgeseliten, Berggård Amundsen, Nordan, Gilje, ID Lock og Zaptec blant andre, og leverer et av de mest brukervennlige smarthusene på markedet.

Hvorfor startet vi?

Alt begynte i en kjeller hvor det skulle bygges en skikkelig “man cave” med masse elektronikk og ulike systemer. Til stor irritasjon fungerte ikke de ulike elektroniske løsningene sammen og det var en fjernkontroll eller bryter til hver enhet. -Hvorfor eksisterer det ikke en felles brukervennlig løsning som gjør at all elektronikken snakker sammen? Vi startet derfor med å utvikle en app med enkle styringer slik at “man caven” fungerte optimalt. Et klikk og lys gikk av, projektor gikk på og blendingsgardiner gikk ned. Etter hvert så vi at her var det ingenting i veien for å legge inn styringer for lys, varme og sikkerhet i resten av huset.

Med relevant bakgrunn fra installasjon, så vi en mulighet da ingen av de eksisterende smarthus-aktørene kunne tilby en løsning som var enkel å sette opp for elektriker, rimelig i pris og brukervennlig for kunde. Slik startet startet idéen om Futurehome i 2012 og siden har vi ikke sett oss tilbake.

Hvorfor er Futurehome annerledes?

Futurehome har en annerledes tilnærming til smarthus og hvordan det bør gjøres. To av gründerne i Futurehome har bakgrunn fra installasjonsbransjen og er utdannet elektrikere. Fokuset har derfor blitt å lage et brukervennlig smarthussystem som er enkelt for profesjonell installasjon. Dette resulterer i at elektrikere har effektive digitale verktøy som gjør at de kan gjøre Futurehome-installasjoner raskere og mer effektivt, noe som mer enn halverer prisen til sluttkunde sammenlignet med konkurrerende løsninger.

Vi tar for gitt at våre kunder ønsker en brukervennlig app som kan styre de beste smarte produktene. Derfor jobber vi med å være først ute med det siste og tilby løsninger ingen andre har!

Vi tar for gitt at våre kunder ønsker en brukervennlig app som kan styre de beste smarte produktene. Derfor jobber vi med å være først ute med det siste og tilby løsninger ingen andre har!