Takk for interessen, smarthusguiden er på vei til din innboks

    • Sjekk om du har fått en velkomst e-post fra Futurehome, dersom du ikke finner den i innboksen din etter noen minutter anbefaler vi at du sjekker søppelposten selv om den sjeldent lander der.

 

    • Merk e-posten som favoritt eller viktig for å ikke gå glipp av Futurehome tips og nyheter. Vi sender ut smarthus tips og triks til deg og anbefaler produkter etter behov. Erfaringsmessig har følgerne våre satt stor pris på dette og vi håper du også vil sette pris på det.

 

  • Hvis du klar for å komme i gang så bør du lese litt om Startpakken vi tilbyr, se informasjonen under.

Enkelt å komme i gang med Smarthus fra Futurehome

Vår startpakke inneholder det du trenger for å enkelt komme i gang med smarthus. Pakken tilbyr smart styring til sikkerhet, belysning og bedre komfort. Du kan enkelt sette varme og belysning fra hvor enn du er i verden, samt få varsling dersom bevegelse er registrert og ved en eventuell vannlekkasje. Hvem som helst kan koble det opp på bare 1 time. Du kan også enkelt legge til nye enheter senere.

Smarthub

Futurehome sin Smarthub gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene, og få dem til å fungere sammen fra samme applikasjon. Den fungerer som en trådløs router for dine smarte enheter og kommuniserer på de åpne industristandardene Z-Wave, EnOcean, og Ethernet.

Veggplugg

Denne smartpluggen har et flott design og gjør lite av seg i en stikkontakt. Pluggen kan brukes til å slå av og på belysning, varmeovner eller elektriske apparater som kaffetrakter og strykejern. Den har også innebygget strømmåler som gir deg oversikt over forbruket på enheten som er koblet til.

Bevegelsessensor

  • Bevegelse

  • Temperatur

  • Vibrasjon

  • Lux

  • Tamper

Denne lille sensoren har mange oppgaver. Den detekterer bevegelse, måler temperatur og lysstyrken i rommet den er montert – alt i en liten enhet mindre enn en golfball! Informasjonen fra denne sensoren brukes til å sende alarm om det er bevegelse når ingen er hjemme, skru på lyset når du kommer inn i rommet, og/eller justere panelovnen til ønsket nivå.

Automatisk belysning

Du kan automatisk styre lysene i et rom basert på om det er bevegelse. Med en gang sensoren registrerer bevegelse kan du få lysene til å skru seg på til et ønsket nivå.

Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!

Automatisk varmestyring

Ved å bruke Veggpluggen på panelovnen får en automatisk senking av temperaturen på natten, og sparemodus når en er borte som kan hjelpe spare fra 15-25% av strømregningen.

Bestill Startpakken her