KARRIERE

Futurehome vokser! Bli med på reisen med oss!

Futurehome ble startet fordi markedet var fullt av tilkoblede enheter, fragmentert over flere plattformer og standarder. Likevel leverte ingen en løsning som kunne hjelpe kundene å koble til alle enhetene sine sømløst sammen i en digital løsning. Vi gjør det enkelt for brukerne å koble til enhetene sine for å gjøre hjemmet smart, alt samlet på en plattform slik at vi kan tilby tjenester på toppen.

Siden oppstarten i 2013 har vi vokst mye og nå er vi virkelig et internasjonalt team. Vi har 6 forskjellige nasjonaliteter som jobber i Futurehome (så langt), som lever og ånder for produktet vårt. Vi jobber i en flat struktur med små team for å kunne utførearbeidet på en mest mulig effektiv måte.

Hva skal til for å passe inn i Futurehome?

Vi jobber hver dag for å utvikle og tilby folk en bedre hverdagsopplevelse gjennom smarte løsninger.

Våre verdier er nøkkelen til vår suksess

Vi bygger på:

  • Selv-drevne individer som er stolte av kvaliteten og grundigheten i produktenene og tjenestene vi utvikler.
  • Samarbeidsvillige team som gir grobunn for kreativitet og mangfoldige ideer. Vi jobber alltid for å skape et sammensydd team.

Vi utformer:

  • enestående produkter og løsninger ved få folk til å legge merke til og bli imponert av grundigheten, arbeidsviljen og de sterke verdiene våre.
  • effektive løsninger ved å fokusere på å oppnå viktige og strategiske mål som vi har satt innen rimelighetens grenser og som er kompatible med våre langsiktige mål.
  • ærlige og direkte diskusjoner. Ved å dele informasjon,opplevelser, suksesser ,feil, gode og dårlige nyheter helt åpenlyst. Dettegjør oss til et sterkere team som er trygge på hverandre.

Kulturen vår

Vi har en åpen kultur, vi liker å utfordre hverandre og vi gir tillit til de som viser evne til å handle. . Vi leverer best gjennom godt samarbeid, og vi har teammedlemmer med vidt forskjellig bakgrunn og erfaringsnivå. Det vi alle deler er dedikasjon til arbeidet vårt, enten det gjelder programvareutvikling,salg, finans eller kundestøtte, dette gjelder alle roller enten du er midlertidig ansatt eller daglig leder.
Det vi leverer til kundene våre utvikler seg kontinuerlig og vi må hele tiden være på tå hev. De som er med på vårt team bryr seg om arbeidet sitt og vårt felles produkt, og er fast bestemt på å bidra til vår felles suksess og ønsker å være bemerkelsesverdig hver dag.

Gadgets, Helse, Sosialt & Personlig vekst

Gadgets: Få tilgang på smarthus produkter til redusert pris gjennom nettbutikken vår og prøv ut nye enheter når de blir tilgjengelig på markedet.
Helse: Ta en løpetur, bli med på CrossFit eller start din egen interessegruppe!
Sosialt: Liker du brettspill eller lesign? Det gjør vi! Vi arrangerer bokklubb, spillkvelder på kontoret, samt filmkvelder og lønningspils.
Personlig utvikling: Få støtte til din neste konferanse, nettbaserte selv-studier og kurs eller bruk vårt kontorbibliotek.

Hvordan ansetter vi?

Vi er på utkikk etter noen som passer inn i vår kultur, noen som passer jobben og som deler vår entusiasme for arbeidet vi gjør. Send oss din søknad forl å fortelle oss hvorfor du har lyst til å jobbe i Futurehome og hvorfor Futurehome bør velge nettop deg!
I ansettelsesprosessen så prøver vi å få deg til å bevise hvilke ferdigheter du har og vi bruker adferdsbasert intervjuteknikker.

Når du svarer på spørsmål så bør du fokusere på spørsmålet som blir stilt. Du bør forsikre deg om at svaret ditt er strukturert og gir eksempler som er målbare dersom det er mulig. Referer gjerne til nylige situasjoner om mulig.

Veien til ansettelse

Vi ansetter folk som er lidenskapelig opptatt av teknologi, som er motivert av målet vårt og som lever og ånder for våre verdier. Derfor sørger vi for at du blir kjent med teamet, stillingen og våre utfordringer. Vi har vanligvis tre intervjurunder, hvor vi begynner med en enkel samtale med vår rekrutterer som kommer til å stille deg spørsmål om tidligere erfaring og din motivasjon for å jobbe i Futurehome.
Videre, dersom det er relevant, så gir vi en oppgave som lar deg vise oss hvor flink du er og om du har de nødvendige ferdighetene. Etter denne oppgaven er levert inn og evaluert så inviterer vi deg til å møte teamet ditt og en av lederne dine. Når du har kommet deg gjennom hele denne prosessen så er du veldig nære å få et tilbud fra oss.

Ledige stillinger

Hvis du vil være med på reisen sammen med oss, send oss din CV og søknad til oss på jobs@futurehome.no! Vi gleder oss til å høre fra deg!