Elektrikere

Alt du trenger for å komme i gang

Øk salg og oppdragsmengde med smarthus fra Futurehome

Bli sertifisert Futurehome elektriker å få tilgang til eksklusive elektrikerpriser, treningsverktøy, prioritert support, tilgang til nye kunder og verktøy som hjelper deg å selge flere smarthus og øke inntjening.

Vi tilbyr:

Opplæring

Vi tilbyr gratis opplæring av alle våre elektrikere. Gjennom vårt online kurs lærer du generelt om smarthus, ulike industristandard protokoller, prosjektering, rekkeviddeplanlegging, salg og mye mer! Du kan finne vårt kurs her.

Selg

I tillegg til å få tildelt Futurehome-interesserte kunder i ditt område kan du også benytte Smarthusveileder som et enkelt planleggingsverktøy for å gi tilbud på smarthusinstallasjoner.

Installer

Tilby installasjonstjenester i ditt område til kunder som ber om tilbud på Futurehome gjennom vår Smarthusveileder. Bestillinger kommer inn via egen applikasjon for våre sertifiserte elektrikere, hvor en får oversikt over hva kunden ønsker installert, installasjonssted, og hvilken (veiledende) inntjening jobben kan gi. Disse bestillingene gir en unik mulighet til å opprette ett nytt kundeforhold.

Kjøp

Gjennom våre elektrogrossist-partnere får elektrikere tilgang til eksklusive Futurehome produkter og priser, for videresalg gjennom egne salgskanaler.

Vi er stolte av å kunne tilby Futurehome gjennom Berggård Amundsen & Co AS og deres landsdekkende servicesentre. Den raskeste leveransen og beste servicen får du som elektriker ved å bestille Futurehome direkte fra nettbutikk.baelgros.no

INTERESSERT I Å BLI SERTIFISERT FUTUREHOME ELEKTRIKER?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat. Ta også gjerne en titt i vår Elektrikerguide.

M&G Elektro AS forteller om Futurehome

Futurehome er enkelt å sette opp sammenlignet med andre systemer vi har hatt erfaring med tidligere. Det innebærer at vi som elektroinstallatør bruker mindre tid når vi monterer Futurehome og er mer effektive. Det er egentlig ingen programmering i Futurehome, men mer snakk om å legge til enheter i Futurehome-appen under installasjon. Det at Futurehome er enkelt å bruke gjelder både for oss og kundene våre. Brukervennligheten til Futurehome gjør også at vi når flere kunder, da brukerterskelen for å komme i gang og forstå systemet er så lav.

Når vi kan være mer effektive under installasjon betyr det også at Futurehome er en mye lavere investering for våre kunder enn det som tradisjonelt har vært vanlig på smarthusfronten. Futurehome er den mest prisgunstige løsningen for smarthus, da det blir lagt opp som en tradisjonell installasjon. Kostnadsforskjellene er da så små at det lønner seg å velge smart om en skal bygge nytt eller pusse opp.

På bakgrunn av brukervennligheten og den lave investeringen og brukervennlighet så anbefaler vi i M&G Elektro Futurehome til utbyggere vi samarbeider med og til våre sluttkunder.  Futurehome lønner seg for både oss med økt lønnsomhet og kundene for økt verdi av sin bolig.

Daglig leder,
Arve Sørli

 

Installatør,
Terje Sandve

Vi hjelper deg!

Lurer du på noe? Alle våre sertifiserte elektrikere får direkte tilgang til vårt tekniske support team som er klar til å svare på alle spørsmål.

Slutt også å bekymre deg over kunder som ringer dag og natt angående brukerrelaterte problemer med sitt smarthussystem. – Med Futurehome kan du fokusere på det du kan best; levere de beste profesjonelle installasjonstjenestene.