Elektrikere

Alt du trenger for å komme i gang

Øk salg og oppdragsmengde med smarthus fra Futurehome

Bli sertifisert Futurehome elektriker å få tilgang til eksklusive elektrikerpriser, treningsverktøy, VIP support, tilgang til nye kunder og verktøy som hjelper deg å selge flere smarthus og øke inntjening.

Vi tilbyr:

Opplæring

Vi tilbyr gratis opplæring av alle våre elektrikere. Gjennom vårt online kurs lærer du generelt om smarthus, ulike industristandard protokoller, prosjektering, rekkeviddeplanlegging, salg og mye mer! Du kan finne vårt kurs her.

Selg

Selg Futurehome installasjoner gjennom vår Smarthusveileder og tjen provisjon på all produktsalg helt uten risiko ved kjøp og salg av produkter. Vi tar oss av varelager, logistikk, garantier og eventuelle reklamasjoner.

Installer

Tilby installasjonstjenester i ditt område til kunder som bestiller Futurehome gjennom vår Smarthusveileder. Bestillinger kommer inn via egen applikasjon for våre sertifiserte elektrikere, hvor en får oversikt over hva kunden har bestilt, installasjonssted, og hvilken utbetaling jobben gir. Disse bestillingene gir en unik mulighet til å opprette en ny kundekontakt.

Kjøp

Våre elektrikere får tilgang til eksklusive produkter, samt eksklusive priser på produktene, for videresalg gjennom egne salgskanaler.

INTERESSERT I Å BLI SERTIFISERT FUTUREHOME ELEKTRIKER?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat.

M&G Elektro AS forteller om Futurehome

Futurehome er enkelt å sette opp sammenlignet med andre systemer vi har hatt erfaring med tidligere. Det innebærer at vi som elektroinstallatør bruker mindre tid når vi monterer Futurehome og er mer effektive. Det er egentlig ingen programmering i Futurehome, men mer snakk om å legge til enheter i Futurehome-appen under installasjon. Det at Futurehome er enkelt å bruke gjelder både for oss og kundene våre. Brukervennligheten til Futurehome gjør også at vi når flere kunder, da brukerterskelen for å komme i gang og forstå systemet er så lav.

Når vi kan være mer effektive under installasjon betyr det også at Futurehome er en mye lavere investering for våre kunder enn det som tradisjonelt har vært vanlig på smarthusfronten. Futurehome er den mest prisgunstige løsningen for smarthus, da det blir lagt opp som en tradisjonell installasjon. Kostnadsforskjellene er da så små at det lønner seg å velge smart om en skal bygge nytt eller pusse opp.

På bakgrunn av brukervennligheten og den lave investeringen og brukervennlighet så anbefaler vi i M&G Elektro Futurehome til utbyggere vi samarbeider med og til våre sluttkunder.  Futurehome lønner seg for både oss med økt lønnsomhet og kundene for økt verdi av sin bolig.

Daglig leder,
Arve Sørli

 

Installatør,
Terje Sandve

Vi hjelper deg!

Lurer du på noe? Alle våre sertifiserte elektrikere får direkte tilgang til vårt tekniske support team som er klar til å svare på alle spørsmål.

Slutt også å bekymre deg over kunder som ringer dag og natt angående brukerrelaterte problemer med sitt smarthussystem.

Futurehome tar seg av alt relatert til kundehjelp, produktgarantier, og logistikk. Fokuser på det du kan best; lever de beste profesjonelle installasjonstjenestene.