Velkommen til ditt nye smarthus

Hvordan komme i gang med Futurehome?

Ditt nye smarthus er et system bestående av en applikasjon og en ‘Smarthub’. Disse styrer og automatiserer alle oppkoblede enheter i ditt hjem. Har du ikke lastet ned Futurehome applikasjonen enda, er dette ditt neste steg for et smart hjem.

Android og iOS App

Smarthuben – Hjernen i systemet

Smarthuben kobler seg til mobilen din gjennom vår applikasjon og så videre til de smarte enhetene som har blitt installert i ditt hjem.  For å få best mulig rekkevidde, har elektriker plassert huben sentralt i huset og vi anbefaler å la den stå slik.

Registrer deg i appen

Elektriker oppretter en bruker til deg når installasjonen er ferdigstilt. Dersom du allerede har tilgang til et tidligere sted, vil du få en e-post som bekrefter at nytt sted er tilgjengelig i applikasjonen.

Dersom det er første gang du bruker applikasjonen vil du motta en e-post hvor du blir bedt om å opprette et brukernavn og passord. Etter du har lastet ned applikasjonen kan du logge deg inn i appen med den nyopprettede kundeprofilen.

smart home guide

Steder og brukertilgang

Tilgangen til ditt Futurehome kan deles med så mange personer du vil. Som eier av et “sted” kan du fritt invitere andre brukere, og du bestemmer hva de skal ha tilgang til.

Et sted er definert som det huset/eiendommen man skal styre med Futurehome. Som bruker kan man ha tilgang til mange steder, for eksempel huset og hytta. Du velger enkelt fra appen hvilket sted du vil betjene, og du vil også få varsler fra alle stedene du har tilgang til.

Les mer om brukertilgang og steder.

Moduser og snarveier

Moduser er overordnede tilstander for stedet; Hjemme, Borte, Natt og Ferie. Med moduser kan man enkelt bytte mellom husets ulike tilstander. Du definerer hva som skal skje i de ulike modusene ved å trykke på «Oppsett» og så videre til «Moduser og snarveier».

Lys, varme, sensorer og apparater kan da stilles inn etter dine behov for de forskjellige modusene, alt etter hva du ønsker de skal gjøre.

Snarveier er egne scenarier man kan lage som kan trigges uavhengig av modusene. Et eksempel på dette er om man ønsker å lage en tilpasset innstilling for «morgenstund» «filmkveld» eller lignende.

Les mer om hvordan moduser og snarveier fungerer her.

Modes-shortcutsresized

DASHBOARD

Er det første som møter deg når du åpner appen. Dashbordet gir deg full oversikt og forståelse for hva som foregår hjemme.

MODUSER OG SNARVEIER

Trykker man på «Modus»-knappen kan man sette moduser, altså ulike snarveier for tilstander til huset.

ALARMER

Legg til alarmer i appen slik at du får varsler på telefonen din om kritiske hendelser i hjemmet, som for eksempel innbrudd, vannlekasje eller brann.

STRØMFORBRUK

Få tilgang til oversikten for energiforbruk i hjemmet. Du vil kunne se totalforbruk for øyeblikket og et estimat på hvor mye det koster deg.

BRUKERE

Gi familie og venner tilgang til huset. Trykk på «Sted» og «Brukertilganger» for å legge til.

ROM

Ved å trykke på «rom» nederst på menylinjen vil du kunne betjene og få oversikt over hvert enkelt rom i huset.

TIDSLINJE

Med vår tidslinje får du full kontroll på hvem som gjør hva i hjemmet og hendelser som har skjedd tilbake i tid.

TIDSSTYRINGER

Under tidsinnstillinger kan du sette opp handlinger som du ønsker skal skje med huset til gitte tidspunkt.

OPPDATERINGER

Vi jobber konstant med å forbedre produktene vi leverer og legger stadig til nye smarte enheter. Kommende oppdateringer vil bli gjort tilgjengelige for alle kunder.

KONTAKTINFORMASJON

Futurehome AS
Skagen 27
4006 Stavanger
Norge

 E-post: support@futurehome.no
Telefon: (+47) 51 20 44 54