ENOVA

Finansieringsordning ved kjøp av varmestyring

Med et intelligent hus fra Futurehome har man alltid kontroll på boligens oppvarming og en detaljert oversikt over strømforbruk.

Vi sørger for et minimalt energiforbruk når du er hjemme og et effektivt forbruk når du ikke er tilstede!

Smarthus varmestyring

Få Støtte

Enova tilbyr støtte til deg som kjøper et sentral varmestyringssystem med styring i 3 eller flere soner i din bolig. Den økonomiske støtten dekker 20% av totalkostnaden, opp til et maksbeløp på 4000kr relatert til anskaffelse av produktet. Dette gjelder da enheter som er nødvendig for å styre varmesonene, for eksempel Smarthuben og styringer for vannbåren varme, panelovner og smarte termostater. Har du kostnader ved installasjon av elektriker av dette, så vil dette også inngå i beregningen.

Besparelse over tid

Energibesparelsen ved redusert innetemperatur vil variere i hvert enkelt tilfelle og over hele året. Som en tommelfingerregel kan en regne med at en reduserer energibruken til romoppvarming med ca. 5% for hver grad en senker innetemperaturen.

Varmen justerer seg selv

Du bestemmer selv hvordan oppvarmingen i boligen skal oppføre seg i hvert modus. Når man setter en ønsket temperatur for nattestid vil temperaturen gradvis øke i timene før “Hjem”-modus aktiveres for å sørge for at komforttemperaturen er nådd når huset skal være i “Hjem”-modus.

Reiser du på ferie kan varmen settes til et nivå som sørger for at frost eller lignende holdes i sjakk ved at systemet slår seg på om det blir lav nok temperatur. Man kan også velge å for eksempel skru varmekabler helt av.

Systemet styrer oppvarmingen i boligen basert på dine moduser som igjen også styres i henhold til et ukesprogram. Vi sørger også for at du ikke bruker unødig energi på oppvarming mens en dør eller et vindu i et rom med en varmekilde står åpent.

Enova web

Finn ut mer om Enovas søknadsprosess her

Følg søknadsprosessen til Enova og les mer om hva som skal til for å få støtte her:

Du kan søke støtte hos Enova i opptil 18 måneder etter at kjøpet er gjort hos oss.

Gjør det for meg!

Følg vår veileder som hjelper deg tilpasse ditt smarte hjem. Alle prisene på produktene er inkludert installasjon hjemme hos deg.

Gjør det selv!

Plukk og miks de produktene du trenger og monter de selv. Futurehome gjør det enkelt for hvemsomhelst å gjøre sitt hjem smart.