Skrudde jeg av kaffetrakteren når jeg gikk hjemmefra? Er alle lysene av? Lukket jeg vinduet? Med et Futurehome smarthus kan du slutte å bekymre deg med en kjapp titt på telefonen.

Futurehome har som mål å gjøre smarthus til allemannseie og du har derfor fått besøk fra en av våre smarthuskonsulenter. Med Futurehome kan du styre belysning og varme, samt å overvåke sikkerhet og få varslinger i tilfelle det oppstår brann, vannlekkasje eller forsøk på innbrudd. Dette kan gjøres i hjemmet, eller fra hvor som helst i verden med internettilgang.

Du har hele tiden full oversikt over hva som foregår, så du slipper å bekymre deg for hjemmets tilstand, enten du er på jobb eller ferie.

Én enkel app gir full kontroll

Alle hus kan være smarte hus, man trenger kun smarttelefon og Internett for å komme i gang!

Futurehome sin Smarthub gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene i ditt smarthus, og få dem til å fungere sammen fra den brukervennlige applikasjonen.

Listen over oppkoblede enheter vokser stadig, og inkluderer for eksempel løsninger innen smart lysstyring, varmestyring, brann og innbruddsalarmer eller nøkkelfri dørlås.

Smarthus app
Sikkerhet i smarthus

Oversikt og trygghet

Nå er det snart sommer og med sommeren kommer også turer til hytta eller varmere strøk. Det fører ofte til at hus står tomme over lengre tid, noe som gjør at nettopp denne årstiden er en høytid for innbrudd i boliger over hele Norge.

Med en smart sikkerhetspakke fra Futurehome vil du få full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Å selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med en sikkerhetspakke fra Futurehome som du enkelt kan sette opp selv!

Smart Sikkerhet

Sensorer gir deg beskjed dersom det brenner, oppstår en vannlekkasje eller hvis noen bryter seg inn. Du blir varslet direkte på din smarttelefon om alle viktige hendelser i hjemmet. Du har samtidig hele tiden full kontroll på dører, vinduer og rom i ditt hjem.

– Er ytterdøren åpen?

– Hvilke vinduer er åpne?

Smart belysning

Du kan styre alle lysene i ditt hjem ved hjelp av Futurehome-appen. Det kan også gjøres manuelt fra dine eksisterende stikkontakter, eller man kan sette automatisk styring av lys i et rom basert på tidsinnstillinger eller bevegelse. Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!

Smart varmestyring

Et smarthus fra Futurehome kan automatisk senke temperaturen om natten eller når huset er tomt. Du kan også forvarme eller energieffektivisere med enkle tidsinnstillinger. Dette gjøres enkelt med å oppgradere de gamle panelovnene til å bli smarte med smartplugger fra Futurehome.

Smart sikkerhetspakke

Vi i Futurehome har satt sammen en pakke for deg som ønsker en tryggere og enklere hverdag. Pakken lar deg enkelt komme i gang med styringen og gir deg oversikt og kontroll på det meste som skjer i hjemmet. Produktene installerer du enkelt selv, uten hjelp fra elektriker.

Pakken inneholder:

1 x  Futurehome Smarthub
1 x  Bevegelse-, temperatur- og lyssensor
1 x  Smartplugg av/på bryterstyring 2500W
1 x  Vannlekasjesensor
1 x  Røykvarsler (trådløs og batteridrevet)
1 x  Dør- eller vindussensor

Smart varmestyringspakke

Varmestyringspakken gir deg smart styring av panelovner i opptil 3 soner, og gir deg dermed støtte fra Enova slik at de tilbakebetaler 20% av investeringen. Produktene monteres i rommet og vil styre ovnen basert på ønsket verdi du setter i Futurehome applikasjonen. Når vinduet står åpent vil automatisk varmen settes ned noen grader for å spare strøm. Varmen vil settes tilbake til komfort temperatur når vinduet lukkes. Produktene installerer du enkelt selv, uten hjelp fra elektriker.

Pakken inneholder:

1 x Futurehome Smarthub
3 x Bevegelse-, temperatur- og lyssensor
3 x Smartplugg av/på bryterstyring 2500W
3 x Dør- eller vindusensorer for skjult montasje.

Finansieringsordning ved kjør av varmestyring – ENOVA

Med et intelligent hus fra Futurehome har man alltid kontroll på boligens oppvarming og en detaljert oversikt over strømforbruk.
Vi sørger for et minimalt energiforbruk når du er hjemme og et effektivt forbruk når du ikke er tilstede!

Få Støtte:
Ved kjøp av styring av tre eller flere varmesoner tilbyr Enova støtte. Den økonomiske støtten dekker 20% av totalkostnaden, opp til et maksbeløp på 4000kr relatert til anskaffelse av produktet. Ønsker du å utnytte ordningen maksimalt, så bestiller du smarthusløsninger til en totalkostnad på kr 20 000.

Følg søknadsprosessen til Enova: https://tilskudd.enova.no/Tiltak/11

Smarthus varmestyring

Interessert i Futurehome

Er du interessert i Futurehome og ønsker mer informasjon? Fyll ut skjamaet under så kommer vi tilbake til deg med mer informasjon og avtaler befaring om du ønsker.

Offisiell Futurehome Partner

Smarthus dreier seg i all hovedsak om trygghet, kontroll og komfort. Vi i DRS Salgs- og kommunikasjonshuset er sertifiserte selgere av Futurehome smarthus. Vi kan rådgi innen smarthus og gi gode tilbud et sikrere hjem for deg og din familie.