Leverer du moderne boliger? Morgendagens boliger bygges ikke med gårsdagens løsninger

Husleverandører og landets største utbyggere planlegger smarthusprosjekter for å møte forventningene til den moderne boligkjøperen.

Smarthus fra Futurehome

Som utbygger kan du tilby kjøperne dine en enklere, tryggere og smartere hverdag med smarthus fra Futurehome. Fremtidens boligeiere vil forvente å kunne styre varmen i boligen fra smarttelefonen, de vil forvente å kunne skru av lys uten å være hjemme og de vil forvente å kunne lukke garasjeporten fra smarttelefonen dersom de glemte det.

Er du interessert i å levere Futurehome i ditt neste prosjekt?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat.

Referanseprosjekter med Futurehome

Arca Nova Group om Futurehome

«Det å kjøpe en ny bolig er en stor investering for de fleste av oss. Det gjelder både å levere et hjem som sikrer en god bo-opplevelse og som tjener som en trygg investering for kunden. Gjennom Futurehome sin smarthusløsning får våre boligkunder en brukervennlig og unik smarthusstyring av hele boligen som gir en enklere hverdag.

Til de som er mest skeptisk, har vi fortalt at de fortsatt kan bruke brytere om de ønsker det, men at boligen på egenhånd vil hjelpe de med å slå av lys som ikke brukes eller ta opp solskjermingen om det kommer dårlig vær.

Da vi valgte Futurehome som smarthusleverandør var det på bakgrunn av deres brukervennlighet, Futurehome sin allerede velutviklede løsning på norsk, IoT teknologi og deres gode integrering mot andre aktører på markedet.»

Ruben D. Hansen, siv.øk.
Daglig leder

Wico Eiendom AS om Futurehome

Smarthus er framtida og representerer de behovene vi har i dag, men også de behovene som kommer. Både med tanke på at vi blir eldre men og de mulighetene teknologien gir. Vi ønsket å legge til rette for god komfort og muligheten til å ha full kontroll over boligen. Vi ønsket i bunn og grunn å tilby en høy standard til beboerne og det var derfor vi gikk for smarte løsninger fra Futurehome.

Helge Sigve Wiig
Daglig leder

Norbolig AS om Futurehome

“Vi ønsket å få inn en smart grunnpakke som forenklet hverdagen for beboerne. Flere og flere etterspør smarte løsninger som løser konkrete behov, og her kunne vi erstatte mye av de vanlige enhetene vi må ha på plass med smarte løsninger og samtidig tilby noe mer. Investeringen på grunnpakken var rimelig, slik at vi endte opp med mer enn planlagt. Nå har den enkelte beboer en solid kvalitet av smarte løsninger og har mulighet til å utvide enda mer om de ønsker det .” 

Per Kristian Olaisen
Prosjektledelse/salg

Prosjekt Sjøkanten

Er du interessert i å levere Futurehome i ditt neste prosjekt?

Fyll ut kontaktskjema, så tar vi en uformell prat.