Vinteren kommer

Vinteren kommer

Tiden med kaldere temperatur og mørkere netter er kommet. Det er ikke slik som i TV-serien Game of Thrones, at man må vente over 5 sesonger for at vinteren skal komme, hos oss kommer den hvert år!

  • Har du ikke sett deg lei av å hele tiden måtte justere varmen i hjemmet ditt manuelt?
  • Ønsker du å spare miljøet og samtidig spare penger?

Mange skrur i dag av sine varmeovner på nattestid og våkner opp til kalde gulv og rom for så å guffe opp varmen før man igjen forlater huset. Alt dette koster mer energi og penger enn nødvendig.

La oss vise dere hvordan Futurehome kan bidra til å oppnå bedre komfort i hjemmet og samtidig spare penger på strømutgifter.

 

App-3up

 

Vi har en rekke produkter i vårt sortiment som kan bidra til økt komfort og samtidig være kostnadseffektivt.

 

fibaro_panelovn_wallplug_smartplugg

shop-startkit-v2.1

 

Futurehome start kit er den enkleste måten man kan begynne med et smart oppvarmingssystem. Vår Smarthub, en bevegelsessensor med temperaturmåling og to smartplugger er alt som skal til for å kunne styre dine elektriske ovner.

Det eneste du trenger å gjøre er å koble vår smartplugg mellom ovnen og stikkontakten og legge den inn i samme rom i appen som bevegelsessensoren med temperatur. Da tar vi automatisk av oss reguleringen av ovnen og du kan styre det hele rett fra telefonen. Dersom du har en panelovn med egen termostat setter du bare den til maks verdi så tar vi oss av resten.

 

panelovn_app_oppvarming

 

Dersom din bolig har vann- eller oljebaserte radiatorer kan man benytte vår trådløse radiator-termostat, her kan du enkelt sette temperaturen direkte på termostaten eller rett fra vår app.

 

ventil_danfoss_lc13_radiator_valve_thermostat

Gå aldri inn på et kaldt gulv igjen!

Vi har også en perfekt løsning for deg med varmekabler eller annen gulvbasert varmekilde. Vår termostat vil sørge for at dine gulv er oppvarmet akkurat slik du vil ha det, og at temperaturen senkes på natten eller når ingen er hjemme.

 

prod3

 

Vårt termostat er også en god løsning for deg med vannbåren varme. Termostaten måler temperaturen i gulvet og fjernstyrer ventilene til vannet i gulvet. På denne måten kan man også bestemme romtemperaturen via fysiske knapper på termostaten, eller rett fra Futurehome-appen.

 

thermo

Klimakontroll for dine behov og dine rutiner

Inneklimaet i hjemmet ditt reguleres basert på dine rutiner. Er du hjemme, borte, på ferie eller ligger du og sover? Futurehome lar deg definere hvordan inneklimaet skal justeres i hvert enkelt modus. Vi sørger også for at temperaturen i rommet nås til rett tid når modusene styres på tid. Det vil si at om du har satt hjem-modus til kl.16 og lagt inn ønsket temperatur til 22 grader, så vil det være 22 grader kl.16.
Dersom en dør eller et vindu med magnetkontakt åpnes vil temperaturen automatisk senkes til et ønsket nivå, på denne måten vil du spare energi helt automatisk.

 

modusbryter-temp

Få støtte

Ved kjøp av styring av tre eller flere varmesoner tilbyr Enova støtte. Den økonomiske støtten dekker 20% av totalkostnaden, opp til et maksbeløp på 4000kr relatert til anskaffelse av produktet. Derfor er det ingen problemer å bestille en varmestyringspakke fra Futurehome med styring av 3 soner med varmekabler for 9 800kr, ferdig installert av elektriker, når en kan få igjen penger i ettertid.