Futurehome støtter nå Heatit Z-Dim vridimmer

Heatit Z-Dim Vridimmer montert på vegg

Futurehome støtter nå Heatit Z-Dim vridimmer

I Norge og andre skandinaviske land så er vi veldig glad i innemiljøet vårt og spesielt innendørs belysning. Dette på grunn av lange, mørke vintre.


Når det kommer til belysning og dimmere, så er vi vant med de intuitive vridimmerne som på bildet ovenfor, men det har ikke vært mulig å gjøre slike dimmere smarte før nå. 


Smarthus entusiaster og brukere har måttet venne seg til å bruke dimmere av typen “trykk og hold” for å dimme lysene i smarthjemmet. Selv om denne metoden er relativt enkel å bruke og man fort blir vant med det, så er det mer naturlig og intuitivt å bruke en vridimmer til å justere styrken på lysene. Akkurat som vi har blitt lært opp til fra vi var barn med alt fra dimmere til volumjusteringer på radioer og stereoanlegg. 

Heatit Z-Dim Vridimmer på innsiden

Heatit har endelig lansert Heatit Z-Dim vridimmer, en liten og kompakt dimmer som passer de fleste el-rammer i Norge og Norden. Den har en veldig lav profil og kan bli brukt i kombinasjon med en trappe-bryter. Dette gjør at du kan plassere en dimmer på toppen av trappen og en bryter nederst i trappen som styrer den samme dimme-sonen. 

Heatit Z-Dim Vridimmer baksiden

Hvis du ønsker å installere Heatit Z-Dim vridimmer i din bolig, så kan du kontakte din lokale sertifiserte elektriker her.

* Denne dimmeren fungerer med alle Futurehome Smarthuber med versjon 1.9 eller senere.