Sonos er nå tilgjengelig på IFTTT (If This Then That)

Sonos er nå tilgjengelig på IFTTT (If This Then That)

De fleste der ute har nok hørt om Sonos men for de av dere som ikke har hørt om det så er det et brukervennlig trådløst lydsystem som lar deg spille av musikk i et eller flere rom samtidig. Du kan for eksempel spille av en podcast på kjøkkenet, se en film i stuen og spille av en sang i kjelleren. Hvis du ønsker kan du også spille samme sangen i alle rom, helt synkronisert.

Et smart lydsystem er en stor del av smarthus opplevelsen, spesielt når talestyring blir den nye hverdagen. Smarthus handler ikke bare om smarte lys og dimmere, det handler om å få alle tingene vi bruker i hverdagen til å samhandle.

Sonos har nå endelig åpnet sitt system sin for andre smarthusløsninger og gjort Sonos tilgjengelig på IFTTT.

«– Fra i høst åpner vi våre API-er, det vil si at vil gjør deler av programvaren vår tilgjengelig for andre utviklere som ønsker å la sine produkter støtte Sonos og integrere dem i Sonos-appen, sier Papish.»

(kilde: Sitat fra dagens næringsliv)

Futurehome vil på sikt se nærmere på muligheten for å integrere Sonos støtten direkte, men inntil videre ønsker vi å gi dere et innblikk i hvordan man kan benytte vår IFTTT integrasjon til å la Futurehome og Sonos snakke sammen.

Et eksempel på hva som kan gjøres med Sonos, IFTTT og Futurehome er å pause all musikk på Sonos når du aktiverer nattmodus eller bortemodus.

Et annet eksempel på hva man kan gjøre er å lage en snarvei i Futurehome som starter favoritt spillelisten din.

Man kan da lage en snarvei i Futurehome som setter den perfekte stemningen på lysene og samtidig starter å spille en sang eller spilleliste fra dine Sonos favoritter.

Sjekk ut https://ifttt.com/futurehome for alle snarveiene som er laget med Futurehome eller lag din egen snarvei her https://platform.ifttt.com.