Supporter oppdatering: Sentralenhet

Supporter oppdatering: Sentralenhet

De siste ukene etter at vi kom i mål med crowdfundingen har vært de mest hektiske og spennende ukene i Future Home’s historie. Vi setter utrolig stor pris på deres støtte og hyggelige tilbakemeldinger, og her kommer en oppdatering på hva vi jobber med.

Det er gjort et par forandringer i spesifikasjonen på sentralenheten etter tilbakemeldinger i kampanjen. Disse endringene forskyver desverre shippingdatoen på sentralenheten til mars, da det tar litt tid å produsere enhetene etter de ønskede oppgraderingene. Dette er selvsagt dumt og vi beklager på det sterkeste, men til gjengjeld så blir den nå så mye mye bedre. Vi får fortsatt inn resten av komponentene i januar, og applikasjon vil være klar. Så vi vil allikevel ta de installasjonene som er avtalt i januar, ved å bruke den gamle prototype sentralenheten, så vil ny sentralenhet settes opp i mars.

wave

I tillegg til dette jobber vi med å legge støtte for Z-wave produkter, slik at vi får flere produkter kompatible med Future Home. Der begynner vi med Fibaro og deres produkter. Kundefokus er utrolig viktig for oss og vi setter stor pris på tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan bli bedre. Et resultat av disse tilbakemeldingene er at det jobbes med å opprette en ordentlig kundeserviceportal med “how to”-videoer, og FAQ og andre nyttig info.

Tiden framover blir derfor også travel, men det er bare gøy. Vi skal forberede oss veldig godt til lansering, selv om det er jul. For vår del kom uansett jula tidlig når vi kom i mål med crowdfundingkampanjen, så takk til alle Future Home friends som ga oss verdens beste julegave! God jul til dere alle fra oss i Future Home.