Smugtitt på den nye appen!

Smugtitt på den nye appen!

Vi fortsetter tempoet med oppdateringer av Future Home appen. Nye funksjoner er rett rundt hjørnet, og vi tenkte vi skulle dele noen av høydepunktene med deg.

Aller først så er det verdt å ta en titt på noen av de nye designendringene. Vi har fått verdifulle tilbakemeldinger fra noen av dere som har kjøpt Future Home, og har redesignet visse aspekter av appen. Hovedsakelig gjelder det dashbordet som nå har en mer fremtredende strømoversikt, tydeligere informasjonsblokker samt større rom-informasjon. Dykker en dypere ned i romoversikten, så har glidebrytere for lys og varme blitt oppgradert slik at det er mer tydelig hvilken status de er i, dette gjelder spesielt for dimbare lys.

Vi jobber også med å lansere nye Android- og iOS-applikasjoner med støtte for Apple Watch. Både Android- og iOS-appen har forbedringer både på design og ytelse. Apple Watch appen er fortsatt i tidlig utviklingsfase og vil kunne vise informasjon og meldinger fra huset ditt. Senere vil det selvfølgelig bli mulig å styre huset ditt også.

Futurehome-app-20161

En annen funksjon som er nærmer seg ferdigstillelse er API’en. Foreløpig støtter den uthenting av informasjonsopplysninger fra huset ditt, og mulighet til å sende et begrenset antall kommandoer. Du kan for eksempel få detaljert statistikk fra huset, få informasjon om rom, enheter og så videre. Tredjepartsutviklere og entusiaster som ønsker å bruke API’en til å utvikle sine egne integrasjoner med Future Home vil få mulighet til det. Det blir utrolig spennende å se hva det vil bringe og vi vil lansere API’en så fort den er klar.