Ny versjon av appen!

Ny versjon av appen!

Etter flere uker med effektiv utvikling er vi endelig klare med en ny versjon av Future Home appen, denne gangen pakket med nye features.

Oppdateringen er basert på tilbakemeldinger fra alle dere der ute, hvor vi har plukket vi ut de tingene vi anså som viktigst og satt i gang. Ettersom det kanskje kan virke som veldig mye har endret seg, ønsker jeg å gå gjennom de viktigste endringene.

  • Redesign

Det første som kanskje slår deg med den nye oppdateringen er at dashboardet og flere komponenter i appen har blitt redesignet fra bunn av. Faktisk har hele appens design blitt overhalet og effektivisert. Det nye dashboardet setter fokus på seks hovedblokker som enkelt viser deg den generelle statusen i huset, samt været ute. Herfra kan du også enkelt aktivere moduser som før, og aktivere det som vi har valgt å kalle for «snarveier». Rommene finner du som før i en liste videre nedover siden.

  • Snarveier

Kanskje noe av det mest etterspurte er muligheten til å lage egne moduser. Dette introduseres nå gjennom funksjonen «snarveier» som lar deg lage en egendefinert modus som du kan aktivere som en snarvei rett fra dashboardet. Du kan for eksempel lage en snarvei som stiller inn lyset akkurat slik du liker å ha det rundt middagstider. Videre kan du da aktivere den manuelt, eller lage en tidsinnstilling som aktiverer denne snarveien hver dag når du spiser middag.

Viktig informasjon angående moduser: Ettersom moduser og snarveier har blitt redesignet vil ikke modusene dine lengre skru av/på lys før du forteller dem at de skal gjøre dette. Innstillingen for moduser finner du som før under «settings». Der vil du se at du nå kan velge verdien på lys, samt velge spesifikke lys som skal skru seg av eller på.

Dahboard and Timers

  • Triggers

Her har vi utvidet støtten til «Bevegelse Hjemme» og «Bevegelse Natt» slik at du nå kan bestemme når du ønsker at lysene skal gå av igjen. Kanskje du ønsker at lysene skal gå på når du kommer inn i rommet, men at du ikke ønsket at de skal gå av igjen før du selv skrur dem av når du forlater rommet? Dette kan du enkelt stille inn ved å endre på «timeout» slideren.

  • Sites / Lokasjon

Den siste store endringen er at du nå kan legge til og ta bort sites rett fra appen. Ønsker du å sette opp Future Home på hytta kan du nå enkelt lage en ny site rett fra sidemenyen. Du kan også nå slette en site eller gi bort en site (endre eierskap). Når du sletter en site vil all informasjon fra Smart Hub’en bli slettet samt alle hendelseslogger som var assosiert med den siten. Til slutt kan du også nå resette en Smart Hub tilbake til fabrikkinnstillinger. Da beholdes siten, men all informasjon på Smart Hub’en blir slettet.

Hva kommer fremover?

Utviklingen fortsetter uten å redusere tempo, og vi kommer til å legge ut flere spennende oppdateringer over sommeren, så følg med!