Hva er nytt i appen etter lansering?

Hva er nytt i appen etter lansering?

Som du kanskje allerede har lagt merke til, så har vi oppdatert appen forrige uke! Denne nye oppdateringen er en overhaling av hele appen og forhåpentligvis vil den gjøre det enklere for deg å bruke Futurehome. La oss dykke inn og ta en titt på noen av de nye funksjonene!

Widget View

Det nye dashbordet er blitt helt forandret, og viser en god oversikt over status for  ditt hjem, med tanke på strømforbruk, belysning, oppvarming, ulike enheter og været. Du har også rask tilgang til å styre hver av disse kategoriene ved å klikke på kategorien du ønsker å kontrollere. Dette åpner opp et nytt vindu hvor du får ytterligere informasjon, samt tilgang til å styre hver kategori.

Ved å sveipe til venstre får du tilgang til sikkerhetsstatusen til huset ditt, der kan du kan sjekke om dørene er låst, vinduene er åpne, og om det er tilstedeværelse i huset ditt. Ved å klikke på status av huset ditt, vil du få tilgang til å styre din dør eller en annen sikkerhetskomponent som er blitt lagt til i ditt hjem.

Sveiper du til venstre igjen vil appen vise oversikt over komfort, hvor du ved et kjapt blikk kan få mer detaljert informasjon om belysning, temperatur og vær. Her også vil et klikk på et av områdene vise et oversiktsbilde for den kategorien du trykker på.

Moduser

Endring av modus eller selvlagde snarveier kan nå gjøres fra hvor som helst i appen ved å klikke øverst i høyre hjørne. Dette er en liten endring, men en veldig praktisk løsning. Som tidligere utgaver av appen, så kommer du tilbake til dashboardet ved å klikke øverst i midten.

smarthus-ny-app-lansering-2

Rom

Oversikten over alle rommene i huset er fortsatt tilgjengelig, men er nå å finne i sidepanelet. Basert på tilbakemeldinger fra mange av dere brukere, har vi gjort ting litt enklere å lese og bruke. Du kan også legge merke til at styringene har endret seg litt for å gi et enklere inntrykk av om lysene er av eller på.

Z-Wave Support

En av oppdateringene det sikkert er størst forventninger til, er at vi endelig har støtte for Z-Wave! Det betyr at vi kan støtte en rekke nye enheter, og en foreløpig liste over støttede enheter er nå tilgjengelig på nettsiden. Vi jobber selvsagt med å utvide utvalget og hvis du har noen enheter som du mener vi bør støtter, så er det bare å gi oss beskjed.

For å legge til en Z-Wave enhet, så navigerer du til «Setup» som før, og klikk «+ Enhet». Dette vil starte automatisk innlæring, deretter starter innlæring av enheten du ønsker å legge til. Når bekreftelsen er blitt gitt, er den nye Z-Wave-enheten klar til bruk.

Merk at du trenger en ny Smarthub for å legge til Z-Wave enheter. Du kan nå kjøpe Smarthuben, samt det du måtte ønske av utstyr på den nye nettbutikken.

Mindre endringer

Det finnes flere andre små endringer i programmet, og det kommer flere. Hvis du har noen idéer til funksjoner som kan være gode å ha, er det bare å sende oss en epost, vi tar gjerne imot innspill.

Noen av høydepunktene fra de mindre endringene:

– Valg av ønsket funksjonalitet til enheter har blitt forenklet, og er blitt redusert til belysning, oppvarming og apparater.
– Når du legger til en magnetkontakt kan du enkelt skille om det er en dør og eller et vindu. Dette gir en mer riktig informasjon i dashbordet, og hjelper deg å få en bedre oversikt over hjemmet ditt.
– Dimbare lys er blitt mye mer intuitive, og vil viser nå tydelig hvilken verdi de vil dimmes til når de slås på.
– Du kan lettere se eieren av en lokasjon før du endrer den.
– Steg som kreves for å legge moduser, snarveier og tidtakere er redusert, noe som gjør det raskere å legge de til.

Vi håper du liker denne oppdateringen så mye som vi gjør, og vi ser frem til å høre fra deg forslag om nye funksjoner om du har noen.