Smarthus for økt hyttekos

smarthus løsning hytte

Smarthus for økt hyttekos

Vi nordmenn elsker tradisjoner, og hver vinter strømmer det hytteeiere, familie, venner og uvenner til fjells. For de fleste av oss innebærer dette også å bruke fredagskvelden til å varme opp hytta. Det har nok sin sjarm det også, men er du lei av å komme til en iskald hytte så finnes det alternativer. I denne bloggposten vil vi vise dere hvordan et smarthus fra Futurehome kan bidra til å økt hyttekos.

smarthus hytte

Komfort og trygghet
Vår hyttepakke er designet for å øke komfort og redusere risiko for ulykker på hytten din. Dette er spesielt nyttig når du som regel er timesvis borte fra fritidsboligen. Pakken passer for deg som ønsker å gjøre hytten din litt smartere, litt sikrere, og litt mer behagelig å komme frem til. Samtidig så krever det ingen tekniske ferdigheter å sette opp. Alle kan gjøre det direkte fra smarttelefonen!

Hyttepakken inneholder:

  1. Vår Smarthub, selve hjernen i systemet, som snakker med din telefon og alle dine smarte enheter
  2. Smarte veggplugger for varmestyring av to panelovner
  3. En smart vannlekasjesensor
  4. En smart røykvarsler
  5. En bevegelsessensor med temperaturmåling som også kan oppdage bevegelse og aktivitet

Skru av bekymringene for godt
Det er ganske befriende å vite at du vil få varsel om noe skjer på hytten. Dette kan være varslinger om brann, vannlekkasje eller innbrudd, hvor du blir varslet der og da, uansett hvor du befinner deg i verden. Det siste eksempelet viste seg spesielt nyttig for en av våre kunder som fikk ubudne gjester i juleferien: 

Skjermbilde 2017-03-06 kl. 13.52.22NB: I dette tilfelle ble selve kameraet styrt av en tredjepartsleverandør

 

Start hyttekosen tidligere
Med varmestyring fra Futurehome vil du kunne starte hyttekosen i det øyeblikket du åpner hyttedøren. Vår Smarthub, en bevegelsessensor med temperaturmåling og to veggplugger er alt som skal til for å kunne styre dine elektriske ovner. Det eneste du trenger å gjøre er å koble vår veggplugg mellom ovnen og stikkontakten og legge den inn i samme rom i appen som bevegelsessensoren med temperaturmåling. Da tar vi oss automatisk av reguleringen av ovnen og du kan styre det hele rett fra telefonen.

Så mens butikkene fylles opp av appelsiner, kvikklunsj og overprisede sjokoladeegg, kan du forsikre deg om at hytten din er i god forvaring med en smartløsning fra Futurehome!