Smarthus for nybegynnere – Hvordan komme i gang?

Det kan være vanskelig å vite hva man bør starte med når man skal oppgradere huset til å bli smart. For førstegangsbrukere er det spesielt lett å drukne i havet av informasjon for produkter og løsninger å velge blant.

Det er enklere enn du tror!
Sannheten er at smarthus ikke trenger å være verken vanskelig eller dyrt. Det har faktisk aldri vært enklere! Så dersom du er en av dem som har gitt opp å finne en løsning som passer deg, bør du lese videre.

«Plug-and-play»
Er du usikker på hvilket system du skal velge kan det være lurt å starte med en mindre løsning som gir deg enn god forsmak på hva et smarthus kan gjøre for deg.

Vi har satt opp en enkel startpakke for deg som er nybegynner. Startpakken inneholder det du trenger for å komme i gang med smarthus. Produktene kan du enkelt sette opp selv og krever ingen installasjon fra elektriker.

Startpakke
Når du designer ditt smarthus kan du sette opp så mye eller så lite automatisering som du selv vil. I vår startpakke har vi fokusert på produkter som kan brukes til alt fra styring av lys, varme og sikkerhet. Produktene kan du enkelt sette opp selv på en time og de er helt trådløse.

Pakken koster kun kr 3.799,- og inneholder:

smarthub-packaging

Futurehome Smarthub
Futurehome sin Smarthub gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene, og få dem til å fungere sammen fra samme applikasjon. Den fungerer som en trådløs router for de smarte produktene dine og kommuniserer på de åpne industristandardene Z-Wave, EnOcean og Ethernet.

 

 

shop-fibaroplug1

Smartplugg
Denne smarte pluggen kan gi IQ til et hvert apparat. Panelovnen, kaffemaskinen, lampen, strykejernet; her er det kun fantasien som stopper deg. Smartpluggen er produsert av Fibaro og settes rett inn i stikkontakten. Den har også innebygget strømmåler som gir deg oversikt over forbruket på enheten som er koblet til. 

 

 

shop-eye

Bevegelsessensor
Denne lille sensoren har mange oppgaver. Den registrerer bevegelse, måler temperatur og lysstyrke i rommet den er plassert i. Alt i en enhet som er mindre enn en golfball! Informasjon fra sensoren brukes hovedsakelig til å sende alarm om det er bevegelse i huset når ingen er hjemme. Den kan også skru på lyset når du kommer inn i rommet, justere panelovnen til ønsket nivå og gi deg mer behagelig lys ved bevegelse på nattestid.

 

shop-floodVannlekkasjesensor
En vannlekkasje kan potensielt være en kostbar opplevelse. Reduser risiko for ulykker med en vannlekkasjesensor som gir deg varslinger på mobilen så fort den kommer i kontakt med vann. Plasser sensoren under vasken på kjøkkenet og på badet, så har du en ting mindre å bekymre deg for.

 

Noe av det beste med systemet er at du enkelt kan utvide og bygge på i senere anledning det krever ikke større oppgraderinger på elektrisk anlegg og krever heller ikke programming. Så hva venter du på? Kom i gang med ditt smarthus i dag!