Nye produktlanseringer! Smart solskjerming og garasjeport

Nye produktlanseringer! Smart solskjerming og garasjeport

Vi feirer vårens inntog med enda flere støttede produkter og funksjoner i applikasjonen. Vi har lenge gledet oss til å kunne fortelle at vi nå kan styre både solskjerming og garasjeporter fra Futurehome appen. Det vil da si at persienner, markiser, screens, rullegardiner, lameller, gitter, port og garasjeport kan bli smarte!

Vi vil også rette en stor takk til Sandnes Markise og Nordan, som har bistått med veiledning under utviklingen av støtte for motorstyring.

Smart solskjerming
Solskjerming er en energieffektiv måte å regulere inneklima og komfort. Selv om vi gleder oss til varmen fra sola, er det også behagelig å sitte i skyggen, samt unngå overoppheting inne. Dersom du ønsker å styre din solskjerming gjennom Futurehome trenger du en vanlig motor som man som oftest styrer fra bryter på veggen, vår styring bygges da inn i bakkant av denne. Man er ikke avhengig av en veggbryter, men det er greit å kunne styre markisen både fra appen og fra en fysisk bryter.

Smart roller shutter

Husk at dersom du skal styre dine screens bør du alltid ha de helt opp eller helt ned. Dersom duken står midt på vinduet er det fare for at vinduet kan sprekke på grunn av store temperaturforskjeller.

 

Har du allerede en Futurehome Smarthub, er det kun en Fibaro’s Roller Shutter 2 du trenger for styring av husets solskjerming.

 

smart styring av markiser

 

 

Smart garasjedør
Med integrasjon i appen og en fjernkontroll til garasjen har du full styring på garasjeporten. De fleste garasjeporter på markedet kan styres av denne kontrollen og den kobles inn mot portåpneren hvor vanlige brytere normalt kobles inn. I tillegg har styringsenheten en helningssensor som monteres på porten. Denne sensoren vil kunne fortelle deg om porten er lukket, åpen om den er på vei opp eller på vei ned.

smart garasjedør

Har du allerede en Futurehome Smarthub, er det kun en Aeotec styring til garasjeport du trenger for å enkelt åpne garasjen fra Futurehome appen:

smart garasjedør