Nytt og bedre?

Nytt og bedre?

I det siste har det skjedd en del forandringer i Future Home. Vi har nemlig fått nytt “proft” styre, nye lokaler og nye ansatte. Dette vil forhåpentligvis bringe oss nærmere visjonen vår om å gjøre smarthus til allemannseie.

Vi har nå flyttet ut fra Bravidas lokaler og de som ønsker å besøke oss må nå ta turen til Lagerveien 9, på baksiden av G-Max Stavanger. Bravida har vært en super plass å være for en oppstartsbedrift, og de skal ha en stor takk for hjelpen. Heldigvis fortsetter samarbeidet selv om vi nå har flyttet. I distanse er det ikke snakk om en stor flytteavstand, men i våre nye lokaler har vi større boltreplass og sitter sammen med andre gründere i kontorlandskapet Bolder Spaces.

welcome to our new office 3

En del av grunnen til at vi har flyttet til større lokaler er også at Future Home familien vokser. Nyansatte Futurister som begynner ville ikke fått plass på de gamle 12 m² som 7 personer delte.  Vi gleder oss stort til å bli flere, og gi enda mer gass i utviklingen av å utvikle enda bedre smarthusløsninger framover.

Som et ledd i å bli enda bedre har Future Home fått et nytt styre som nå består av følgende personer: Arne Rannestad, Knut Egil Sundt, Erik Ålgård og Christian Rokseth. Det nye styret bringer med mer kompetanse og erfaring innen flere ulike områder, og vi er utrolig fornøyd med å ha fått på plass så dyktige personer i styret vårt.

Framover går vi en hektisk tid i møte, tradisjon tro skal vi bruke sommeren godt slik vi gjorde da Future Home var en “studentbedrift”, med ekstra god tid i sommerferien til å jobbe. Vi har en del spennende ting som skal lanseres i løpet av- og etter sommeren, som Erik har skrevet om tidligere. Målsettingen er at disse endringene og all innsatsen skal føre til enda bedre smarthusløsninger… time will show!