Nyheter i applikasjonen – Er du klar for in-house leveranser?

Den tiden hvor du trengte å være hjemme for å slippe inn elektriker eller gi egne nøkler til vaskepersonell er nå forbi. Varer kan til og med bli levert direkte til døren … av kjøleskapet ditt!

Brukertilganger
Våre nye brukertilganger åpner for at tjenesteleverandører som elektriker, vaskehjelp, kattepasser eller svigermor, kan få midlertidig tilgang til boligen din uten at du trenger å være hjemme selv. Du kan velge hvilken type bruker(-e) du skal gi tilgang til, både i forhold til roller og perioder. Dette lar deg enkelt gi brukere tilgang til ditt sted kun når du bestemmer det. Det vil si at håndverkeren får kun tilgang i den perioden han skal utføre jobben hjemme hos deg. Etter levering (eller kattepass) vil tilgangen opphøre og ikke lenger kunne brukes.

brykertilgang smarthusAktiv eller passiv varme i smarthuset
Et oppdatert brukergrensesnitt visualiserer nå enda bedre om varmekilder  “varmer” eller er “passive”. Dette gjør også at du enkelt kan se når varmen er automatisk skrudd ned på grunn av et åpent vindu eller en dør.

smarthus varmestyring


Moduser og snarveier
Moduser og snarveier er nå delt inn i to forskjellige kategorier for å gjøre det enklere å forstå at disse fungerer uavhengig av hverandre. Modusene er for å tilpasse hjemmet basert på om folk er hjemme, borte, sover eller på ferie. Snarveiene er hovedsakelig til for å sette stemningen for dine rutiner i hjemmet når du er hjemme.

Har du ikke allerede en modusbryter kan du kjøpe den i vår nettbutikk med trykk som enkelt lar hele familien bytte modus på en forståelig måte. Dersom du allerede har kjøpt modusbryter uten klistremerker kan du også få kjøpt løse vipper som kan byttes ut med de gamle plastvippene.

scenariobryter til smarthus

Nytt førstegangsoppsett
Vi har laget en helt ny måte å sette opp Futurehome på for første gang. Nå kan du endelig velge hvilken type «sted» du har. Er det på hytta? På jobb? Hjemme i et hus eller en leilighet?

For første gang kan man også peke ut nøyaktig posisjon på stedet på et kart så vil adresse og lignende fylles ut automatisk. Senere vil det komme ytterligere funksjoner som vil ta i bruk smarthusets plassering…

smarthus kart

 

I tillegg til endringene listet ovenfor har vi flere mindre forbedringer. Du kan lese en fullstendig liste over alle de nyeste endringene i vår endringslogg.