Luke #9 Smart dørlås med styring fra app, nå kun 6 594kr!

Luke #9 Smart dørlås med styring fra app, nå kun 6 594kr!

En smart dørlås er utrolig enkel å bruke og fjerner uvissheten om en har husket å låse døra hjemme. Det gir også muligheten for en nøkkelfri hverdag. I julekalenderen har vi et tilbud der du nå sparer 499kr.

ID Lock, som låsen heter, er i seg selv en smartlås som vil kunne gi deg en nøkkelfri hverdag, ved å bruke pin-kode eller brikke. Har man en Futurehome Smarthub og en ID Lock Z-Wave chip i tillegg, vil låsen få ubegrensede muligheter. Man kan betjene låsen fra smarttelefonen fra hvor som helst i verden, og man kan også styre låsen ut ifra moduser i boligen, ‘Hjemme’, ‘Borte’, ‘Natt’ og ‘Ferie’.

Det å kunne styre låsen fra appen er spesielt hendig om en ønsker å slippe noen inn når en selv ikke er tilstede, og ikke ønsker å oppgi koden. For eksempel hvis en håndverker skal gjøre arbeid i boligen. Det er også mulig å legge inn tidsstyring slik at låsen går i lås til et gitt klokkeslett. Typisk på kveldstid er det greit om døra går automatisk i lås, så du slipper å stå opp og dobbeltsjekke om døra er låst når du har lagt deg.

I julekalenderen så har vi tilbud på Smarthub + sølvfargede versjonen av ID Lock + chipen som gjør at den elektroniske låsen kan styres via Futurehome-appen. Du sparer 499kr om du slår til på juletilbudet og får dermed den smarte chipen gratis.

ID Lock er utviklet i Norge og er dermed tilpasset norske forhold. Låsen passer i over 90% av dørene på det norske markedet og er ikke vanskelig å sette opp selv. Har du noen spørsmål knyttet til låsen er det bare å kontakte oss, eller lese mer om den her.

PS I. Skal du handle i nettbutikken, så se etter det lille røde juletreet, det markerer at det er juletilbud og gjelder kun i desember.

I morgen har vi også åpent kontor fra kl.11 til kl.15 i Stavanger og OsloDette er en god anledning om du har noen spørsmål, vil se en demonstrasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med ditt smarthus. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og du kan selvfølgelig teste Futurehome.

PS II. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!