Luke #8 Bestill 3 og få 1 gratis termostat!

Luke #8 Bestill 3 og få 1 gratis termostat!

Futurehome tilbyr installasjon av smarte enheter til fast pris gjennom vår online veileder. For de som ønsker smart styring av gulvvarme, typisk på gang og bad, så tilbyr vi nå 4 smarte termostater ferdig installert for kr 10 154, inkludert en smarthub!

Bestiller du 3 termostater med installasjon vil du dermed få 1 ekstra gratis. Du vil da få det ferdig installert av en sertifisert Futurehome elektriker. Termostaten fungerer med gulvvarme, typisk for bad og gang, men kan også brukes ved vannbåren varme.

Prisen på de smarte termostatene uten installasjon er på kr 1690 per stykk, altså er installasjonen rimelig. Grunnen til at vi har fått ned prisen på installasjon er gjennom samarbeid med dyktige elektrikere, effektiv installasjon og digital bestillingsprosess. Det blir selvfølgelig mer valuta for pengene om du bestiller mer enn bare termostater i denne ordren. Det er også mulig å avtale annet installasjonarbeid utenom Futurehome-ordren når elektriker kommer på besøk. (I handlekurven står det stue, men elektriker monterer selvsagt der du opplyser du vil ha termostatene). NB! Installasjonskostnad er basert på bytte av eksisterende termostat i standard ramme med tilgjengelig gulvvføler og tar ikke hensyn til eventuell merkostnad i forbindelse med større modifiseringer. Merk at tilbudet er begrenset og for de første 50 som bestiller.

Tidligere har vi nevnt at du kan få opp til 4 000kr i støtte fra Enova ved bestilling av varmestyringssystem. Bestiller du termostatpakken til 10 000kr, så har du trolig rett på 2000kr i støtte. Fyll ut online befaringen om du ønsker assistanse av oss for bestilling av tilbudet på termostater.

PS. Vi har installasjonspartnere i store deler av landet, men bor du i et grisgrendt strøk kan det være lurt å sende oss en e-mail før du bestiller med installasjon av elektriker. Vi skal nok få til noe likevel, men det tar da gjerne litt lengre tid.

Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!