Luke #7 Bestill 3 betal for 2 – Smart Radiator!

Luke #7 Bestill 3 betal for 2 – Smart Radiator!

Styr alle dine radiatorer trådløst rett fra Futurehome-appen! I hele desember tilbyr vi bestill 3 betal for 2 når det gjelder radiatortermostater. Det vil si at vi kommer til å legge én ekstra oppi pakken til deg om du bestiller.

Tidligere har vi skrevet hvor enkelt det er å styre varmekilder med Futurehome. Det gjelder også radiatorer og du kan legge inn tidsstyring for å spare både miljøet og strømutgifter rett fra Futurehome-appen. Med radiatortermostaten kan du sette ønsket temperatur og termostaten justeres automatisk deretter. Ønsket temperatur kan også settes direkte på termostaten via knappene og dette vil også vises i displayet.

Prisen på 3 radiatortermostater er da 1 423 kr i hele desember. Om du bestiller radioatortermostater + Smarthub er prisen kr 3 922. Om du ønsker at en elektriker skal sette dette opp for deg, så er prisen kr 5 078.

                                         

I går skrev vi om at det er mulig å benytte seg av Enova-støtten. Om du ønsker at vi bidrar til å maksimere støttebeløpet ved kjøp av radiatortermostat så fyller du ut den online befaringen og fyller ut hvilke oppvarmingskilder du har. Så kan vi hjelpe deg å motta opp mot 4 000kr i støtte.

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!