Luke #6 Hvorfor tilbyr Enova 4000kr for å spare strøm?

Luke #6 Hvorfor tilbyr Enova 4000kr for å spare strøm?

Det vi nordmenn bruker desidert mest strømutgifter på i en husstand er oppvarming. Det er det heldigvis enkelt å gjøre noe med, og du kan få 4 000kr fra Enova for å gjøre boligen din mer energieffektiv og samtidig spare penger. Da kan du både redusere strømutgiftene og spare miljøet.

For å få støtte fra Enova må du bestille en smarthuspakke med minimum styring av tre varmesoner. Enova støtter 20% av anskaffelseskosten, opp mot et maksimalt beløp på 4 000kr. Det vil si at om du bestiller for 20 000kr, vil du få igjen 4 000kr og den reelle prisen vil være 16 000kr. Dette inkluderer også andre smarte enheter som er med på å komplettere smarthussystemet. Det er derfor ikke forbeholdt kun enheter som kan brukes til varmestyring.

For 20 000kr får en ganske mange smarte enheter, selv med installasjon. Her har vi satt opp et eksempel for å vise hvor mye du kan få om du bestiller med installasjon.

I hele desember hjelper vi alle som ønsker å benytte seg av Enova-ordningen. Det er bare fylle ut en enkel online befaring, så hjelper vi deg med bestillingen slik at du kan få igjen opp til 4 000kr. Futurehome tilbyr brukervennlig løsning for styring av gulvvarme, panelovner, vannbåren varme og radiatorer.

PS. Det er viktig at du fyller ut hvilken type oppvarmingskilder du har i din bolig, da er det enklere for oss å hjelpe deg. Befaringen er ikke forpliktende.

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!