Luke #3 Hvordan komme i gang med smarthus!

Luke #3 Hvordan komme i gang med smarthus!

Mange lurer på hva de trenger for å komme i gang med et smarthus. Med Futurehome så trenger du bare strøm og internett for å komme i gang. Det er null problem å gjøre eksisterende boliger smarte, da systemet er trådløst og enkelt lar seg etterinstallere.

Det første steget er sentralenheten, kalt Smarthuben, som er en ruter for det smarte hjemmet. 

Smarthuben er hjernen i systemet og er bindeleddet mellom ikke bare smarttelefonen, men også alle de smarte enhetene i systemet.

Smarthuben er enkel å sette opp selv om du ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å koble den til internett, koble til strømforsyning og følge den vedlagte startguiden.

Når du har satt opp Smarthuben, så er det enkelt å utvide og legge til smarte enheter fra appen. Dette er også godt forklart i startguiden, og det er dermed ingenting som stopper deg fra å gjøre huset smart. Startpakken er en lur plass å starte og inneholder alt du trenger for å komme enkelt i gang for kun kr 3 894. Det er enkelt å utvide på et senere tidspunkt.

Alle som bestiller startpakken i dag, 3.desember, får med seg en gratis overraskelse. Hint, overraskelsen vil varsle om nissen kommer om du plasserer den ved pipa! Kan dette være årets julegave?

Om du ikke allerede har registrert deg på julekalenderen, så kan du gjøre det under. Du er da med i trekningen av smarthusløsninger til en verdi på 20 000kr. 

PS. Husk at du kan besøke oss på kontorene i Oslo og Stavanger hver lørdag i desember før julaften! I dag har vi åpent fra kl.11 til kl.15.