Luke #21 Hvor mye smarthus får du for 20 000kr?

Luke #21 Hvor mye smarthus får du for 20 000kr?

Det nærmer seg julaften og uttrekning av den som vinner et ferdig installert smarthus til 20 000kr. I den anledning så kan det være lurt å gjøre seg kjent med smarthusveilederen, så du vet hva du skal bestille om du vinner.

Veilederen tar deg gjennom en bestilling som passer dine behov, slik at din eksisterende bolig kan bli smart og ferdig installert av elektriker til oppgitt pris. 

Prøver du Veilederen, så vil du se at du får ganske mye smarte enheter for 20 000kr, selv med profesjonell installasjon.

For å illustrere dette har vi satt opp et eksempel på hva du får for 20 705kr:

Inngang: Smart dørlås, smart termostat for gulvvarme og modusbryter.
Stue: Multisensor med bl.a. innebygd temperaturmåler og bevegelsessensor, smart dimming av belysning og smart termostat for gulvvarme.
Kjøkken: Multisensor, smart dimming og vannlekkasjesensor.
Bad: Multisensor, smart dimming og smart termostat for gulvvarme.

Her kvalifiserer du trolig til å få igjen 4000kr fra Enova, slik at den reelle prisen er 16 705kr. Det er rimelig med tanke på at du får det ferdig installert.

I tillegg til de smarte enhetene får du selvsagt kontroll over hjemmet ditt gjennom Futurehome-appen, og en enklere og mer bekymringsfri hverdag. Ønsker du å se nærmere på forslaget vi har satt opp, ta en titt selv!

Trykker du bestill i Veilederen, så vil en elektrikter ta kontakt med deg for å avtale installasjon.

Noe kan oppfattes som komplisert er hvordan eksisterende belysning og oppvarming kan gjøres smart. Det har vi skrevet om i to innlegg tidligere. Trykk på en av linkene om du vil lese mer om hvordan smart belysning eller smart oppvarming kan gjøres.

Ønsker du å teste hele veilederen selv kan du gjøre det her!

PS. Vi har installasjonspartnere i store deler av landet, men bor du i et grisgrendt strøk kan det være lurt å sende oss en e-mail før du bestiller med installasjon av elektriker. Vi skal nok få til noe likevel, men det tar da gjerne litt lengre tid.