Luke #19 Vi inviterer alle til Slack!

Luke #19 Vi inviterer alle til Slack!

Tidligere har vi snakket om målet vårt om å gjøre smarthus til allemannseie. Som et ledd i å komme nærmere dette, så ønsker vi å invitere alle Futurehome brukere og andre til Slack. 

Slack er en kommunikasjonsplattform og vil da være en arena for Futurehome brukere, elektrikere og oss som jobber i Futurehome. Det blir da mulig å komme med spørsmål om det er noe du lurer på, samt dele tips og triks med andre om smarthus.

Det er bedre med mer toveis kommunikasjon enn e-post og annet som kan bli noe statisk. Det er grunnen til at vi ønsker å invitere Futurehome brukere til Slack, for å skape enda tettere dialog. I Slack kommer vi også til å legge ut informasjon om prosjekter vi jobber med, skjermbilder av oppdateringer og lignende. 

I Slack er det mulig å følge ulike kanaler og i første omgang fokuserer vi på disse tre kanalene:

Klikk på knappen under for å komme i gang og bli med oss på Slack.

Legg inn en e-postadresse og klikk på GET MY INVITE. For at vi og dere skal få en god oversikt over hvem man snakker med, bør du legge inn hele navnet samt et bilde.

Slack har en egen app til iOS, Mac og Android, men man kan også bruke nettleseren. Dersom du bruker en app må du legge inn et community navn: futurehome-community.slack.com