Luke #18 Tilbud på smarte røykvarslere!

Luke #18 Tilbud på smarte røykvarslere!

Så langt i julekalenderen har vi hatt en rekke tips og tilbud, og det er interessant å se hva folk setter pris på og synes er viktig. En ting som vi har sett er at smarte røykvarslere er populære, og det er ikke uten grunn.

Desember er måneden med desidert høyest antall boligbranner, over 50% mer enn normalen. Det skyldes ikke bare økt bruk av levende lys, men også mye glemte gryter og mer matlaging enn vanlig. I tillegg gir mer bruk av hjemmet til oppvarming og matlaging mer press på det elektriske anlegget.

Vi gir derfor en vennlig påminnelse om å ta en brannsjekk, samt å sjekke at brannslukningsapparater og røykvarslere fungerer før julen setter inn for fullt.

I anledning brannfaren i desember ønsker vi heller å tømme lageret med smarte røykvarslere før juleferien, framfor å selge de etter nyttår. Ifølge statistikken har de jo mer nytte for seg i jula.

Derfor kjører vi et nytt tilbud på smarte røykvarslere i julekalenderen og vi har tilbudet kun i dag og kun så lenge vi har de på lager. Nå får du 10% rabatt slik at en smart røykvarsler koster 680 kr.

Ønsker du å lese mer om hvordan smarte røykvarslere fungerer, les mer her.

Ønsker du å bestille smarte røykvarslere og ta en titt på de andre juletilbudene, ta en titt i nettbutikken. NB! Se etter de røde juletrærne for gode tilbud.

Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det allerede. Det er enda noen dager igjen med nyttige tips med mer.