Luke # 17 Futurehome + IFTTT = Automagisk!

Luke # 17 Futurehome + IFTTT = Automagisk!

If This Then That (IFTTT) lar deg knytte ditt Futurehome opp mot hundrevis av andre oppkoblede produkter og tjenester. Slik kan du få en enda enklere og bekymringsløs hverdag.

IFTTT er en skybasert tjeneste som Futurehome støtter. Med IFTTT og Futurehome kan du få andre smarte enheter og tjenester til å utføre kommandoer basert på hendelser i ditt hjem og omvendt.

Et eksempel er at hjemmet settes i bortemodus når alle familiemedlemmene går ut av huset (med sine smarttelefoner). Slik kan en sette hjemmet automatisk i riktig modus basert på om familiemedlemmer er hjemme eller borte. Genialt om en har barn som ikke er så gode på å slå av lys.

Et annet eksempel er at utelys skal gå på når det er solnedgang basert på værinformasjon. Slik slipper du å slå på lysene selv, og du kan bruke de mer hensiktsmessig ved at de ikke er på om det er lyst ute.

Enkelte har også koblet til stemmestyring, for eksempel Amazon Alexa og kan si “Alexa, trigger sleep mode” når de legger seg, slik at huset går i nattmodus.

Ønsker du å lese mer bør du ta en titt på IFTTT-siden vår på hjemmesiden. Ellers kan du også ta en titt på Futurehome sin egen IFTTT-kanal hvor det allerede ligger inne forslag til oppskrifter du enkelt kan sette opp.

I dag kan man kjøpe et smart produkt nesten hvor som helst, og sjansen er stor for at du kanskje allerede har et produkt som kan kobles opp mot IFTTT. Eksempler på dette kan være Phillips Hue lyspærer, Logitech Harmony universalkontroll eller en Netatmo værstasjon.

Når du har satt opp ditt Futurehome med IFTTT og de tjenestene du ønsker, vil relevante hendelser skje automatisk uten at du trenger å tenke på det og dette vil forenkle hverdagen. Det er det vi i Futurehome liker å kalle automagisk!

PS I. I dag er det den siste lørdagen med åpent kontor kl.11 til kl.15 i Stavanger og OsloDette er en god anledning om du har noen spørsmål, vil se en demonstrasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med ditt smarthus. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og du kan selvfølgelig teste Futurehome.