Luke #14 Skru av bekymringene for godt!

Luke #14 Skru av bekymringene for godt!

Har du gått fra boligen og oppdaget senere at du ikke er sikker på om du skrudde av apparater som f.eks stekeovnen? Det er en ekkel følelse som har ødelagt mang en utflukt og ferie. Heldigvis finnes det løsninger slik at du slipper å bekymre deg over det.

Heavy Duty Switch er som navnet indikerer, en enhet som styrer apparater som trekker mye strøm. Det er typisk stekeovn, varmtvannsberedere, vaskemaskiner og tørketromler med mer. Ved styring av disse enhetene ved Heavy Duty Switch, så vil en alltid ha mulighet til å styre de og skru de av fra Futurehome-appen om noe skulle skje.

Bekymret over om du har skrudd av stekeovnen? Sjekk status på Futurehome-appen og slå den av!

Har du installert Heavy Duty Switch, så er det også mulig å følge med på strømforbruket til den tilkoblede enheten. Dette med strømforbruk og muligheten til å styre enheter blir nok viktigere om noen år, når vi får effektbaserte tariffer og en strømpris som vil variere i døgnet.

Ønsker du å få installert en Heavy Duty Switch, så er prisen på det 2 596kr som inkluderer installasjon av elektriker om du har en Smarthub fra før. Som alltid blir det billigere per enhet om du bestiller installasjon av flere enheter. Heavy Duty Switch er en god mulighet til å skru av bekymringene for godt!

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!