Luke #12 Modusbryteren forenkler hverdagen!

Luke #12 Modusbryteren forenkler hverdagen!

Dagens julekalender handler om modusbryteren. Modusbryteren er enkel måte å styre husets fire moduser på, altså hjemme-, borte-, ferie- og nattmodus. Normalt plasseres den rett ved inngangsdøren, slik at det er enkelt å bytte mellom hjemme- og bortemodus når du er på farten.

Mange bruker en slik modusbryter ved inngangsdøra, da det er enkelt å sette hjemmet i hjemmodus når en er kommet hjem og bortemodus når en er på vei ut. Bortemodus er typisk at lysene skal gå av og oppvarming reduseres, og da gjør du det ved et enkelt trykk på bryteren før du løper ut døra. 

Det er også mange som har en modusbryter i nærheten av eller på soverommet, da det er enkelt å sette huset i nattmodus når en går og legger seg.

Det er mye enklere å ha en modusbryter enn å måtte finne fram appen i en travel hverdag, det er det mange som setter pris på.

Når modusbryteren er lagt til Futurehome kan den ligge på nattbordet om du vil, den trenger ikke kobles til noe for å fungere, da den er trådløs og går på kinetisk energi. Det at den går på kinetisk energi betyr at den generer sin egen kraft når den blir trykket på og går på selvhøstende energi. Akkurat det er ganske fantastisk og grenser til det vi liker å kalle automagisk.

Modusbryteren passer i vanlige rammer for lysbrytere, men den kan og enkelt settes i en ny ramme og festes direkte på veggen da den som nevnt er trådløs. Akkurat det gjør modusbryteren ganske genial og enkel å sette opp.

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!