Luke #11 Bestill startpakken og få med en gratis bevegelsessensor!

Luke #11 Bestill startpakken og få med en gratis bevegelsessensor!

I dag er nissen ekstra snill, og du får en gratis bevegelsessensor om du bestiller startpakken i dagens julekalender! Startpakken inneholder alt du trenger for å komme i enkelt i gang med Futurehome selv.

Startpakken inneholder en Smarthub, to smartplugger og en bevegelsessensor med blant annet innebygd temperatursensor. Da kan du blant annet sette opp styring av en varmesone med panelovn. I tillegg får du altså med en gratis bevegelsessensor i dag som du kan se fra bildet.

Denne bevegelsessensoren er ganske spesiell da den henter energi fra naturlig belysning i rommet og trenger ikke således å gå på batteri. Den har likevel mulighet til å gå på et batteri, da det enkelte steder i Norge er mørketid og lite naturlig belysning deler av året.

NB! Det er også andre tilbud i nettbutikken og disse er merket med et rødt juletresymbol. Det kan være greit å ta seg en titt der om du er interessert i gode tilbud enten til deg selv eller som julegave. Startpakken i dag er i så måte en fin gave til noen som trenger en smartere og enklere hverdag.

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!