Luke #10 Hvordan gjør vi smarthus til allemannseie?

Luke #10 Hvordan gjør vi smarthus til allemannseie?

Tidligere har vi snakket om at vi har et mål om å gjøre smarthus til allemannseie. Blant annet gjennom å gjøre smarthus mer brukervennlig og rimelig, men hvordan får vi til dette?

Brukervennlighet er gitt at skal være på plass, men det gjelder ikke bare på Futurehome-appen. Det skal også være enkelt å komme i gang og de aller fleste smarte enhetene kan du sette opp selv. Men hva med de enhetene som krever en elektriker? Smart belysning og smart varmestyring krever stort sett elektriker når en skal inn i det elektriske anlegget.

Derfor har vi laget en enkel smarthusveileder der du kan bestille smarthus med installasjon for eksisterende hus, en Gjør-Det-For-Meg løsning til fast oppgitt pris.

Når vi gjør bestillingsprosessen online fungerer det på samme måte som det å bestille en Uber, jobben blir automatisk tildelt en elektriker. All informasjonen elektriker trenger for å gjøre jobben effektiv vil være i bestillingen. Det er derfor prisen blir så rimelig, da elektrikeren har all informajon han/hun trenger for å gjøre en god jobb.

Prisen for å få en smartlås, chippen som gjør låsen smart og Smarthuben ferdig installert er for tiden 9 079kr, hvor selve installasjonen koster under 2 000kr. Ønsker du å gjøre én lyssone smart + Smarthub, så er prisen med installasjon 4 663kr, hvor installasjonen utgjør under 1 500kr.

Dette er enkle eksempler og det blir rimeligere per enhet om en bestiller mer smarte enheter som skal installeres. Mange innser også at de gjerne vil ha en profesjonell elektriker til å sette opp hele sitt smarthus og bestiller Gjør-Det-For-Meg løsningen. Da gjør elektriker jobben og gir deg en liten innføring i Futurehome for å komme i gang. På den måten slipper du å knote selv om du ikke ønsker det.

Ønsker du å bestille med installasjon kan du gjøre det enkelt selv.

Om du har litt mer behov for veiledninger er det bare å fylle ut det online befaringen, så tar vi kontakt.

Med dette er vi litt nærmere målet vårt om å gjøre smarthus til allemannseie, men vi jobber kontinuerlig med å gjøre det enda enklere.

I dag har vi også åpent kontor fra kl.11 til kl.15 i Stavanger og OsloDette er en god anledning om du har noen spørsmål, vil se en demonstrasjon eller trenger hjelp til å komme i gang med ditt smarthus. Vi stiller med gløgg, pepperkaker og du kan selvfølgelig teste Futurehome.

PS. Ikke glem å meld deg på julekalenderen om du ikke har gjort det!