Luke #1 Røykvarslerens dag! Hvorfor smarte røykvarslere?

Luke #1 Røykvarslerens dag! Hvorfor smarte røykvarslere?

Første luke i julekalenderen har fokus på trygghet og sikkerhet. 1. desember er nemlig røykvarslerens dag. At røykvarslerens dag er nettopp denne datoen er med god grunn, desember er måneden for kos og hygge, men med mye levende lys øker antall branntilfeller betraktelig. 

Røykvarslere er et viktig tiltak mot brann, og med smarte røykvarslere så er det større sannsynlighet for å redde liv og hjem ved branntilfeller.

Smarte røykvarslere fungerer på samme måte med alarm og seriekoblede enheter, men kan i tillegg gjøre følgende:

-Få varsling på smarttelefon med oversikt over hvilket rom det brenner på.

-Få varsel på smarttelefon når det er lite batteri på røykvarsleren, om du da ikke har koblet den med strømforsyning som også er mulig.

-Legge inn hvem du ønsker skal få varsling, f.eks naboen.

Vi jobber også med å utvikle nye løsninger som er knyttet til evakuering av bolig. Eksempel på dette er at smart belysning kan blinke dersom røykvarsler utløses, og elektronisk dørlås låses automatisk opp. Dette vil bli lansert når det er klart og vil fungere med nåværende smarte røykvarslere.

Les mer og bestill smarte røykvarslere. Husk at du kan utsette betaling til februar med Klarna selv om du bestiller nå.

Om du ikke allerede har registrert deg på julekalenderen, så kan du gjøre det under. Du er da med i trekningen av smarthusløsninger til en verdi på 20 000kr.