Lansering!

Lansering!

Endelig, den nye Smart Hub’en vil bli lansert den 31. mars! Smart Hub’en har vært gjennom CE-godkjenningen og den første test produksjonen er testet grundig, slik at vi nå bare venter på at det første store opplaget skal ankomme.

Vi vet at folk har ventet på Smart Hub’en en stund, og leveransene vil starte den 31. mars og vil leveres i henhold til ventelisten. Så dersom du har bestilt en smarthuspakke eller en Smart Hub fra Futurehome, så vil du motta den i henhold til din plass i køen. Vi vil sende den til deg så snart det lar seg gjøre. Hvis du ikke har bestilt Smart Hub’en enda, så kan kan du gjøre det ved å sende oss en e-post.

Den nye Smart Hub’en vil inkludere enda en kommunikasjonsstandard, Z-wave, så det er ganske mange nye produkter som vil bli støttet også, som Fibaro, Aeotec, Popp, ID Lock, Multireg og en rekke andre produsenter.

Vi vil og lansere en ny app-oppdatering den 31. mars, den vil omfatte nye spennende funksjoner og funksjonalitet i en helt ny drakt. Denne app-oppdateringen er vår største så langt, og detaljert informasjon vil bli dekket i en annen bloggpost.

Samtidig jobber vi også med en nettportal med en integrert nettbutikken til å bli lansert rundt lanseringsdato. I mellomtiden har du fortsatt å bestille ved å slippe oss en e-post, men det er det snart slutt på.

Vi kommer til å presentere alle disse nyhetene på en skikkelig lanseringsfest. Arrangementet vil bli avholdt på Stavangerkontoret den 31. mars kl. 19.00. Dersom du ønsker å være med på festen, så har vi reservert 10 billetter, og du og en venn kan være de heldige vinnerne. Del dette blogginnlegget på sosiale medier og bruk @Futurehome eller #futurehome #smarthub og vi vil plukke ut fem heldige vinnere som får to billetter hver. Hvis du ikke ønsker å vinne noen billetter, men bare dele den gode nyheten, står du fritt til å gjøre det også. Det setter vi stor pris på.

Tags: