Crowdfunding – Hva er det?

Crowdfunding – Hva er det?

Crowdfundingkampanje er et ukjent konsept for de aller fleste. Siden vi i Future Home nå har lansert en crowdfundingkampanje er det rett og rimelig å forklare hva en slik kampanje går ut på.

Crowdfunding, eller folkefinansiering på godt norsk, er en måte å få finansiert et prosjekt på ved hjelp av en rekke mindre beløp fra mange ulike bidragsytere. På norsk ligner det veldig på det erkenorske fenomenet dugnad, som har eksistert lenge og som er en del av den norske grunnsjela. Crowdfunding og folkefinansiering er dermed ikke et nytt fenomen. Det som er annerledes, er at dugnaden foregår på internett og tar form som en “nettdugnad”.

Den moderne nettdugnaden gir dermed muligheter for å nå folk fra hele verden, og alle med internett kan dermed være med å bidra til at prosjekter som de liker blir realisert. I Future Home sin nettdugnad har vi fått støtte fra personer i Norge, fra Europa, til og med Japan. Det er dermed en perfekt arena for markedslansering.

crowdfunding-hva-er-det-2

 

Årsaken til at Future Home har lansert en crowdfundingkampanje er å få nok forhåndssalg til å produsere Future Home sentralenheten til lavest mulig pris, slik at vi igjen kan tilby supportere i kampanjen rimelige smarthus. Det er dermed også et kampanjetilbud som kun vil gjelde dersom vi får inn målet vårt på 200 000 dollar, ellers vil alle supporterne få tilbakebetalt støtten.

Ønsker du å være med på vår nettdugnad kan du støtte oss direkte med $5 (ca. 30 NOK), eller støtte oss med $336 (ca. 2200 NOK) og få et smarthus i januar! I tillegg så skal en ikke glemme at en kan støtte gjennom likes og deling på sosiale medier, og å opplyse venner og familie om kampanjen. Vår drøm og visjon er å tilby smarthus til alle, og der trenger Future Home hjelp fra deg!